Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Πρόσκληση σε εγκαίνια από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ)


Πρόσκληση

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του Ειδικού Πολυαισθητηριακού Χώρου-"Σκοτεινό Δωμάτιο", του Ειδικού Νηπιαγωγείου Τυφλών Καλλιθέας και του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ), την Παρασκευή 25 Μαΐου και ώρα 10.00 στο Αμφιθέατρο του Κέντρου (Ελ. Βενιζέλου 210, Καλλιθέα-Είσοδος από Σπάρτης).

Ο Ειδικός Πολυαισθητηριακός Χώρος είναι μια ειδικά διαμορφωμένη και ασφαλής αίθουσα, με ειδικό εξοπλισμό που ενισχύει τις κινητικές εμπειρίες των παιδιών με αναπηρία όρασης ή/και με άλλες πολλαπλές αναπηρίες.

Η αίθουσα αποτελεί μια ευγενική χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρου Ωνάση στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Τυφλών Καλλιθέας. Πρόκειται για μια μεγάλης σπουδαιότητας χορηγία, αφού η αίθουσα προβλέπεται να χρησιμοποιηθεί από όλες τις υπηρεσίες που στεγάζονται στο ΚΕΑΤ (Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας, Ειδικό Νηπιαγωγείο Τυφλών Καλλιθέας, Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλοκωφών Καλλιθέας, 1ο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για Παιδιά με Αναπηρία Όρασης «Μπέττυ Λεωτσάκου», Τμήμα Εκπαίδευσης και Προνηπιακό Τμήμα ΚΕΑΤ).

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.


Ο Διοικητής και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΑΤ

Μενέλαος Τσαούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου