Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, 
τηλ.: 6972056448
ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr
                                                                                             
                                                                               
                                                                                       ΑΘΗΝΑ, 18/03/2018
                                                                                                    Αρ. Πρωτ.: 64
                                                                                                                    
                                                                                        ΠΡΟΣ
-Τους Περιφερειακούς Συλλόγους και τα μέλη τους
       
ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α με την παρούσα πρόσκλησή της καλεί τους Περιφερειακούς Συλλόγους και όλα τα μέλη του Ε.Ε.Π. που εργάζονται στα Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. να ανταποκριθούν άμεσα  και να προχωρήσουν είτε συλλογικά μέσω ομάδων εργασίας είτε μεμονωμένα στην κατάθεση προτάσεων σε σχέση με το νομοσχέδιο που έδωσε σε διαβούλευση το Υ.Π.Π.Ε.Θ. για την αναδιοργάνωση των υποστηρικτικών δομών Εκπαίδευσης και ειδικότερα για τα Κ.Ε.Σ.Υ., για το οποίο η Ομοσπονδία από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησής του εξέφρασε το σοβαρό και έντονο προβληματισμό της για την αναγκαιότητα και τη σκοπιμότητα των προτεινόμενων αλλαγών.
Οι προτάσεις που θα κατατεθούν στο e-mail της Ομοσπονδίας (poseepea@yahoo.gr) θα αποτελέσουν και τους άξονες της συνολικής πρότασης που θα υποβάλλει η Ομοσπονδία το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στην πολιτική ηγεσία του Υ.Π.Π.Ε.Θ., στα πολιτικά κόμματα του συνταγματικού τόξου και στην ανοιχτή διαβούλευση (http://www.opengov.gr/ypepth/?p=3873), προκειμένου  να διασφαλίσει τόσο την εύρυθμη και αξιόπιστη λειτουργία των υποστηρικτικών δομών όσο και την υπηρεσιακή κατάσταση των μελών του Ε.Ε.Π. που υπηρετούν στα Κ.Ε.Δ.Δ.Υ., γι’αυτό καθίσταται αναγκαία και επιτακτική η συμμετοχή όλων μας στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου