Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ορισμός των Δ/ντών των Δ/νσεων Β/θμιας Εκπ/σης ως υπευθύνων μισθοδοσίας των Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών και του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) που απασχολούνται στην οικεία Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης στο πλαίσιο της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ – Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑΛ»

 
Ορισμός των Διευθυντών των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως υπευθύνων μισθοδοσίας των Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών και του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) που απασχολούνται στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο πλαίσιο της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ – Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑΛ», σχολικό έτος 2017-18, με Κωδικό ΟΠΣ 5010706 του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020. 

 Ορισμός του Γενικού Διευθυντή της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων ως υπεύθυνου μισθοδοσίας των Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών και του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) που απασχολούνται στο 3ο ΕΠΑ.Λ. της Σιβιτανιδείου Σχολής, στο πλαίσιο της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ – Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑΛ», σχολικό έτος 2017-18, με Κωδικό ΟΠΣ 5010706, του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου