Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

"ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ !! ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ"

 
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Θειακούλη Παναγιώτη
Προέδρου ΕΛΜΕ Βοιωτίας


 ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ !! 
 
ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ  
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα 15 Νοεμβρίου 2017, παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας που διοργάνωσαν η ΟΛΜΕ, η ΕΛΜΕ Βοιωτίας και η ΕΛΜΕ Πειραιά για το γνωστό θέμα της απόλυσης αναπληρωτών εκπαιδευτικών ειδικής κατηγορίας με αυτοάνοσο νόσημα για τυπικούς λόγους.
Από τη Βοιωτία, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Θειακούλης Παναγιώτης, ο Αιρετός ΠΥΣΔΕ Δαμιανίδης Χρήστος, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ  Παπαδημητρίου Πέπη και αρκετοί συνάδελφοι.
Για το θέμα έχουν εκδώσει ψηφίσματα, καταγγελίες ή ανακοινώσεις, εκτός από την ΑΔΕΔΥ και την ΟΛΜΕ και μια σειρά πρωτοβάθμιων σωματείων  (ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ) σε όλη τη χώρα. Στη σημερινή κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας συμμετείχαν αντιπροσωπείες ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ της Αττικής.
Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης πραγματοποιήθηκε συνάντηση, αντιπροσωπείας των συνδικάτων αποτελούμενη από τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ Κωνσταντίνου Νικηφόρο και Δάρδαλη Νίκο, τους Προέδρους των ΕΛΜΕ Βοιωτίας και Πειραιά, Θειακούλη Παναγιώτη και Πατίδη Ηλία με υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας, κ. Μηλιώνη και κα. Σκιαδαρέση.
Προβάλλαμε το δίκαιο αίτημα της ανάκλησης των απολύσεων των συναδέλφων αναπληρωτών εκπαιδευτικών αλλά και την ανάγκη συνολικής επανεξέτασης των διαδικασιών πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών ειδικών κατηγοριών, π.χ. δικαιολογητικά πρόσληψης από ΑΣΕΠ, διάρκεια ισχύος ιατρικών βεβαιώσεων για ειδικά νοσήματα.
Οι παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας διαβεβαίωσαν την αντιπροσωπεία των εκπαιδευτικών συνδικάτων ότι οι εκπαιδευτικοί θα επιστρέψουν άμεσα στις θέσεις εργασίας τους, ικανοποιώντας έτσι, μετά από τις δυναμικές κινητοποιήσεις της ΟΛΜΕ και των τοπικών ΕΛΜΕ, το δίκαιο αίτημα των εκπαιδευτικών.

 ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ !!  

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ !!
  
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ !!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου