Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

ΑΥΡΙΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ - ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ, ΣΤΟ ΚΕ.Θ.Ε.Α.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ 21 ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος η οποία αφορά στη συνεργασία με είκοσι ένα (21) άτομα διαφόρων ειδικοτήτων (Ψυχιάτρους, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ειδικούς Θεραπευτές) με καθεστώς έκδοσης από αυτούς Δελτίου Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, για χρονικό διάστημα έως ένα (1) έτος. Η Πρόσκληση γίνεται σύμφωνα με την από 23.6.2017 Α.Π.: Α2β/ΓΠ31671 Απόφαση Υπουργού Υγείας.
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΚΕΘΕΑ, αποκλειστικά και μόνο μέσω του διαδικτυακού του τόπου www.kethea.gr (αρχική σελίδα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ 21 ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ), ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στην Πρόσκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου