Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ενημέρωση ΠΑΣΑΔ για: ΖΕΠ, ΔΥΕΠ, υπερωρίες, υπολοιπόμενες πιστώσεις και ειδικότητες


Ενημέρωση ΠΑΣΑΔ για:
Ζεπ,Δυεπ,υπερωρίες,υπολοιπ
όμενες πιστώσεις και ειδικότητες.

ΖΕΠ
Έχει δοθεί παράταση για την ίδρυση των τάξεων υποδοχής στους περιφερειακούς διευθυντές έως και τη Δευτέρα 23/10. Ήδη αρκετές περιφέρειες έχουν στείλει τα αιτήματα για την ίδρυση τους. Επιβεβαιώθηκε ο αριθμός 349 για προσλήψεις δασκάλων, οι οποιες θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος του μηνός.

ΔΥΕΠ
Αναμένεται η κοινή υπουργική απόφαση (υπουργείο παιδείας-υπουργείο οικονομικών) για να προχωρήσει η έκδοση του ΦΕΚ όσον αφορά τη λειτουργία των ΔΥΕΠ. Οι πιστώσεις προέρχονται από το ταμείο ασύλου και είναι 250 για όλες τις ειδικότητες. Το υπουργείο εκτιμά ότι η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ
Έχει σταλεί έγγραφο από τον διευθυντή ΕΣΠΑ στο γενικό λογιστήριο του κράτους ώστε οι υπερωρίες να πληρώνονται από το ΕΣΠΑ. Επομένως,αναμένεται η απόφαση,η οποία αν είναι αρνητική τότε οι υπερωρίες θα πληρώνονται από τον κρατικό προυπολογισμό.

ΥΠΟΛΟΙΠΟΜΕΝΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ
Οι υπολοιπόμενες πιστώσεις ΕΣΠΑ για ενιαίου τύπου ολοήμερο σχολείο είναι γύρω στις 700-800. Ο αριθμός αυτός αναμένεται να μεταβληθεί μετά τις προσλήψεις ειδικοτήτων.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
Οι πρωτοβάθμιες έχουν ενημερωθεί για την πραγματοποίηση προσλήψεων σε ειδικότητες την Τετάρτη 18/10.

ΠΑΣΑΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου