Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Π.Δ.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ: Δήλωση προτίμησης Υποψηφίων Αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών


  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1

Ανακοινώνεται ότι μετά τις προσλήψεις των αναπληρωτών ΕΕΠ ΕΒΠ  οι νέες διαθέσιμες θέσεις τοποθέτησης των αναπληρωτών ΕΕΠ ΠΕ30  στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης ΑΜΘ διαμορφώνονται όπως το συνημμένο αρχείο: βλέπε εδώ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2

Δήλωση προτίμησης Υποψηφίων Αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) ΠΕ30 ΑΜΘ
Α) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ (κλάδωνΠΕ30)
Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ανακοινώνεται η πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών Ε.Ε.Π. (κλάδων: ΠΕ30) σε Σχολικές Μονάδες γενικής εκπαίδευσης – ΚΕΔΔΥ – ΣΜΕΑΕ – ΣΔΕΥ.
Καλούνται οι υποψήφιοι του συνημμένου πίνακα ΕΕΠ (κλάδων: ΠΕ30)
1. Να συμπληρώσουν στην επισυναπτόμενη “ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ” α) τα προσωπικά τους στοιχεία και β) να δηλώσουν με σειρά προτίμησής τους τις σχολικές μονάδες-ΚΕΔΔΥ-ΣΜΕΑΕ- ΣΔΕΥ της Περιφερειακής Ενότητας (Νομός) στην οποία θα εργασθούν, βάση του πίνακα και να την υπογράψουν.
2. Να καταθέσουν τη δήλωση προτίμησης από σήμερα Παρασκευή 15/09/2017 έως και την Δευτέρα 18/09/2017  με έναν και μόνο από τους παρακάτω τρόπους:
α) ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στα γραφεία της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Τέρμα Σισμάνογλου Κομοτηνή από 09.00 έως 14.00.
β) με fax στον αριθμό 25310-83555
γ) με email στο pdeamthr@sch.gr αφού «σκανάρουν» την δήλωσή τους ώστε να φαίνεται η υπογραφή τους,
Η περαιτέρω ενημέρωση των υποψηφίων για την διαδικασία της πρόσληψης (δηλαδή την αναγγελία πρόσληψης στις αρμόδιες Δ/νσεις Εκπ/σης και την υπογραφή σύμβασης στην ΠΔΕ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης) θα γίνει μόνο μέσω ανακοίνωσης στην παρούσα ιστοσελίδα.
Β) ΑΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
Σε περίπτωση ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΣΜΕΑΕ, ΣΔΕΥ και ΚΕΔΔΥ αρμοδιότητας της Περ/κής Δ/νσης Εκπ/σης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης παρακαλείσθε να συμπληρώσετε και να καταθέσετε Υπεύθυνη Δήλωση άρνησης πρόσληψης (συνημμένο αρχείο «ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ_άρνησης πρόσληψης») από σήμερα Παρασκευή 15/09/2017 έως και την Δευτέρα 18/09/2017:
α) ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στα γραφεία της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης
β) με fax στον αριθμό 25310-83555


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου