Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Π.Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ ΣΕ ΣΜΕΑΕ, ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΚΕΔΔΥ/ΕΔΕΑΥ) ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ‘’ΕΝΤΑΞΗ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΑΙΔΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ, ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ’’, ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ30 ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ


Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής ανακοινώνεται η πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) του κλάδου ΠΕ30 ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, σε σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής (ΣΜΕΑΕ), σε Δομές Ειδικής Αγωγής (ΚΕΔΔΥ/ΕΔΕΑΥ) και σε σχολικές μονάδες στο πλαίσιο της δράσης ‘’Ένταξη προσφυγοπαίδων ηλικίας έως 15 ετών, στο εκπαιδευτικό σύστημα’’.
Καλούνται οι υποψήφιες/οι τα ονόματα των οποίων αναφέρονται στο συνημμένο πίνακα να ενημερωθούν για:
1) τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης ή το ΚΕΔΔΥ όπου καλούνται για πρόσληψη (συνημμένο αρχείο excel 1)
2) τα αναλυτικά κενά ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης και ΚΕΔΔΥ
(συνημμένο αρχείο excel 2)
και ακολούθως να συμπληρώσουν:
Α) την αίτηση τοποθέτησης (συνημμένο αρχείο word 1)
Β) την Υπεύθυνη Δήλωση (συνημμένο αρχείο word 2)
Σημειώνουμε ότι όσοι καλούνται για πρόσληψη μπορούν να δηλώσουν ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ Η ΤΟ ΚΕΔΔΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΤΥΠΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ pliroforikh@attik.pde.sch.gr από σήμερα 19/09/2017 έως αύριο ημέρα Τετάρτη 20-09-2017 και ώρα 15.00 μ.μ.
ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ : ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ότι οι υποψήφιοι προς πρόσληψη θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρικές γνωματεύσεις από παθολόγο ή γενικό ιατρό και ψυχίατρο την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας καθώς και φωτοτυπίες αυτών.
ΟΔΗΓΙΕΣ
  1. ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ (π.χ. ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ Δ/ΝΣΗ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ 35, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 35 ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ).
  2. ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ (9) ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ α), β), γ), κ.λ.π. ΠΟΛΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (π.χ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ) ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΝΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου