Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

 
Σχετικα με το χρονοδιαγραμμα προσληψης αναπληρωτων για Κεντρικη Μακεδονια

Η περιφερεια εστειλε για ακομη μια φορα σημερα τα κενα στο υπουργειο κ ενημερωθηκε απο το υπουργειο οτι θα σταλει το 90% των πιστωσεων αυριο 1/9 η το αργοτερο Δευτερα. Θα γινει συμβουλιο τη Δευτερα για τη κατανομη κ απο Τριτη η Τεταρτη το πιο πιθανο θα ξεκινησουν οι δηλωσεις προτιμησης μεχρι τη Παρασκευη. Η προτιμηση ολων (περιφερεια) ειναι να επιλεξουν οι αναπληρωτες την ηλεκτρονικη δηλωση. Μας διαβεβαιωσαν οτι θα υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες κ χρονος για αλλαγες κ επιδιορθωσεις μεχρι τη τελευταια μερα αργα( οπως ανεφερα Παρασκευη πιθανον). Ωστοσο θα υπαρχει η δυνατοτητα δηλωσης κ με τη προσωπικη παρουσια στη περιφερεια οσων το επιλεξουν. Το συστημα της ηλεκτρονικης δηλωσης ειναι πιλοτικο για φετος αλλα αναμενεται να βοηθησει στην μειωση πιθανοτητας λαθων κ γρηγοροτερη διαχειρηση απο τη περιφερεια. Επισης ετσι αναμενεται να γινεται απο του χρονου. Απο την μεθεπομενη εβδομαδα μετα (11/9) αναμενεται να γινονται οι τοποθετησεις.
Αυτα σαν 1η λιγο πιο ασφαλη ενημερωση κ απο Δευτερα μετα το συμβουλιο θα ενημερωσουμε ακομη πιο συγκεκριμενα.
 

Εριφυλη Διαμαντοπουλου
Αιρετη ΠΥΣΕΕΠ Κεντρικης Μακεδονιας


  *************************************************************************************

Από το f.b. του Συλλόγου Ειδικοτήτων Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων(Σ.Ε.Ε.Α.Π.Ι.Ν.), της Προέδρου Μαρίας Αγάθου

Ενημέρωση απο την αιρετή μας Ανθή Δεσυλλα: Τα κενά θα σταλούν αυριο καθώς αναμένεται απάντηση απο το νεοσυσταθέν Ειδικο Γυμνάσιο Κεφαληνίας (για το οποίο η κα. Πετράκη επικοινώνησε με την αρμόδια διέυθυνση, ωστε η υπεύθυνη να απαντήσει αμεσα).
Έχουν ζητηθεί όλες οι ιδρυμένες ΕΔΕΑΥ (11) και όλες οι θέσεις που ζήτησαν τα ΚΕΔΔΥ.
Αν οι πιστώσεις έρθουν Δευτέρα, η κα Πετράκη ανέφερε οτι και την Τρίτη μπορεί να κανουν Πυσεεπ, αλλά αυτό είναι κάτι εντελώς ανεπίσημο. Οπως και να χει, η ενημέρωση απο την αιρετή μας είναι, οτι γίνεται προσπάθεια να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου και τα πράγματα δείχνουν καλά ως προς αυτό.
Μια άλλη ενημέρωση που έχω μέσω της αιρετής και αφορά θέσεις ΕΕΠ είναι οτι δεν θα λειτουργήσει το Ειδ. Νηπιαγωγείο Ζακύνθου επειδή δεν έχει παιδιά και οτι το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κέρκυρας ζήτησε μόνο 1 ΕΒΠ και όχι άλλες ειδικότητες γιατι έχει πέντε παιδιά και έκρινε οτι δεν χρειάζεται. Να σημειώσουμε βεβαια οτι το ΕΔΣ Κέρκυρας που συστεγάζονται, δήλωσε όλες τις ειδικότητες, όπως και για πρώτη φορά δηλωθηκαν όλες οι ειδικότητες απο το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Κέρκυρας. (Αυτο βέβαια δεν σημαίνει οτι θα τις πάρουν, αλλά σας ενημερωνω οτι δηλώθηκαν απο τους διευθυντές). Η κα. Πετράκη ζήτησε να σας ενημερώσω τα παραπάνω ωστε να μην αγχώνεστε και τηλεφωνειτε συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου