Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΟΥ ΟΠΣΥΔ "ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ"

 
Π.Σ.Α.Ε.Π. 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ο ΠΣΑΕΠ επικοινώνησε σήμερα με το υπουργείο παιδείας και ζήτησε διευκρίνηση σχετικά με το κουτάκι του εάν υπηρετούμε ως δημόσιοι υπάλληλοι. Ενημερωθήκαμε πως το συγκεκριμένο σημείο δεν αποτελεί βαρυσήμαντο σημείο.Ο αναπληρωτής λοιπόν μπορεί όπως μας διευκρίνισαν είτε  να το αφήσει ως έχει ( συνεχίζοντας ουσιαστικά την δήλωση που έκανε τον Απρίλιο) είτε να κάνει την αλλαγή σε ΟΧΙ ( όπως έχει προτείνει ή ομάδα του ΟΠΣΥΔ). Η επιλογή είναι προσωπική και δεν επιφέρει κάποια κύρωση. 
Παρόλα αυτά εμείς ως ΠΣΑΕΠ προτείνουμε, επειδή η ηλεκτρονική δήλωση έχει θέση υπεύθυνης δήλωσης, όποιος δεν εργάζεται αυτή την στιγμή στον δημόσιο τομέα να κάνει την αλλαγή σε ΟΧΙ.


Η αλλαγή γίνεται ως εξής:
  • Επιλέγουμε απο την αρχική καρτέλα την επιλογή Φάκελος
  • Μόλις την επιλέξουμε εμφανίζονται τα στοιχεία μας πηγαίνουμε στην επιλογή που λέει Δημόσιο Υπάλληλος και επιλέγουμε το ΟΧΙ
  • Στην συνέχεια πατάμε καταχώρηση και η επιλογή έχει γίνει 
  • Ελέγχουμε εαν το σύστημα έχει καταχωρήσει την επιλογή μας όταν κάνοντας την αίτηση στο πεδίο Δημόσιο Υπάλληλος γράφει ΟΧΙ και όταν εξάγοντας την δήλωσή μας σε αρχείο PDF γράφει ΟΧΙ πάνω απο το Δημόσιο Υπάλληλος ( το αναγράφει δίπλα απο εκεί που αναγράφει το φύλο μας).

Το υπόλοιπο μέρος της δήλωσης περιοχών γίνεται κανονικά με βάση τον οδηγό που έχει αναρτήσει ο ΠΣΑΕΠ και μπορείτε να τον βρείτε εδώ

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με τον ΠΣΑΕΠ για να σας ενημερώσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου