Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Π.Ο.Σ.Υ.Π.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ




ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
                                          Π.Ο.Σ.Υ.Π.
    Ανδρέα Παπανδρέου 37, 151 80 ΜΑΡΟΥΣΙ Τηλ.- FAX: 210 - 344 3776 e-mail: posyp@minedu.gov.gr

Μαρούσι28Ιουλίου 2017


Προς:  Πολιτική Ηγεσία ΥΠΠΕΘ
Α/θμια Σωματεία Μέλη  της  ΠΟΣΥΠ
ΑΔΕΔΥ -  Μ.Μ.Ε.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

            Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, μετά και την 3η εγκύκλιο της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης καςΌλγας Γεροβασίλη, που προσπαθεί  να εκφοβίσει τους συναδέλφους σε όλο το Δημόσιο για να προχωρήσουν τις διαδικασίες αξιολόγησης, με εκφράσεις και οδηγίες εκφοβισμού προς τις Διευθύνσεις Προσωπικού, όπου τις καλεί να ¨διανείμουν αμελλητί – με απόδειξη – τα έντυπα αξιολόγησης στους υπαλλήλους¨,  σας υπενθυμίζει:

- Ότι αποφάσισε τη συμμετοχή της Π.Ο.Σ.Υ.Π. στην Απεργία – Αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και  προκήρυξε, από τις 12 Απριλίου 2017,  Απεργία –Αποχή από όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την αξιολόγηση στις υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και σε όλους τους φορείς που εκπροσωπούνται από την ΠΟΣΥΠ.

- Ότι κατέθεσε εξώδικη γνωστοποίηση της Απεργίας – Αποχής στο Ελληνικό Δημόσιο και στο Υπουργείο Παιδείας, στις 06 Απριλίου 2017 (αρ. Επίδοσης 6937).

Το Δ.Σ. της ΠΟΣΥΠ, με ομόφωνη απόφαση του, στην συνεδρίαση της 26 Ιουλίου 2017 και με  αφορμή και τη νέα εγκύκλιο της Υπουργού, καλεί τους συναδέλφους μας να συνεχίσουν να απέχουν από όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης, συμμετέχοντας στην απεργία-αποχή που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΣΥΠ.

Η ΠΟΣΥΠ θα καλύψει όχι μόνο τα Α/θμια σωματεία – μέλη της αλλά και το σύνολο των εργαζομένων.

Η απεργία-αποχή από την αξιολόγηση, είναι πέρα για πέρα συνταγματικό μας δικαίωμα, το οποίο και θα συνεχίσουμε να ασκούμε. Καμία πειθαρχική δίωξη δεν μπορεί να ασκηθεί σε κανέναν, εξαιτίας της συμμετοχής του στην απεργία-αποχή.
Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, με τη συνέχιση της καθολικής τους συμμετοχής στην απεργία-αποχή από την αξιολόγηση, θα δώσουν τη δική τους απάντηση στην επιχείρηση εκφοβισμού τους από την κα Γεροβασίλη.

Για το Δ.Σ.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



    ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                            ΕΛΙΝΑ ΜΑΡΙΝΙΔΗ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου