Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Το Γραφείο του Υπουργού  Παιδείας έδωσε χθες στο Σύλλογο Υπαλλήλων του Υπουργείου τον νέο Οργανισμό του Υπουργείου(δείτε από εδώ τη διαμαρτυρία του Συλλόγου Υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας: esos.gr), όπως εστάλη στο Συμβούλιο της Επικρατείας(ΣτΕ) προς  επεξεργασία.
Ακολούθως δείτε το περιεχόμενο της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής στον νέο Οργανισμό του Υπουργείου Παιδείας, καθώς και τις αρμοδιότητες του Αυτοτελούς Τμήματος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, που θα υπάγεται στη Γενική Διεύθυνση Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Το Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. δια των θεσμικών του οργάνων οφείλει να πάρει θέση επί των μεταβολών που βλέπουμε να λαμβάνουν χώρα στο νέο Οργανισμό και αφορούν στη θέση του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. σ αυτόν.

Β.Β

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ(ΑΡΘΡΟ 33)

 Άρθρο 33




ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ(ΑΡΘΡΟ 38)



ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ(ΑΡΘΡΟ 41) & ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ(ΑΡΘΡΟ 42)




ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου