Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Π.Δ.Ε. ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΓΙΑ ΤΟ 2017-18

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνει την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων κατάταξης υποψηφίων αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού καθώς και του πίνακα Απορριπτέων στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου (mail@naigaiou.pde.sch.gr) καθώς και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (https://www.minedu.gov.gr/eidiki-agwgi-2/eidiki-agwgi-ekpaideutikoi/eidiki-agwgi-eep).
Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα υποβολής ένστασης στο Α.Σ.Ε.Π. από την Πέμπτη 08/06/2017,  έως και την Δευτέρα 12/06/2017.
Η υποβολή των ενστάσεων γίνεται αποκλειστικά στον ΑΣΕΠ μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), στον οποίο υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση των πεδίων της ένστασης.
Για την ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων απαραίτητη προϋπόθεση είναι η Εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΑΣΕΠ, στη διαδρομή: «Πολίτες-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» η οποία πραγματοποιείται με:
και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα Στοιχεία Σύνδεσης, οι υποψήφιοι προχωρούν στην «Είσοδο Μέλους» και στην επιλογή .
Οι υποψήφιοι που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Α.Σ.Ε.Π. προχωρούν στην «Είσοδο Μέλους» χρησιμοποιώντας τα Στοιχεία Σύνδεσης. Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων παρέχεται ειδικά σχεδιασμένος σύνδεσμος «Ξέχασα τον κωδικό μου» στη διαδρομή: «Πολίτες ->Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες».

Από εδώ: 

ή από εδώ

1 σχόλιο:

  1. Πίνακες με πολλες αδικίες κ έναν ΑΣΕΠ με πολλες ατέλειες...βοηθεια απο πουθενά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή