Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Πραγματοποιήθηκαν οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις των φορέων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στην Πάτρα

 
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
 
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σήμερα, Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, στην Πάτρα, η προφεστιβαλική εκδήλωση των φορέων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, που διοργάνωσε ο ΣΕΕΠΕΑ Δυτικής Ελλάδας μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Σχολικό Σύμβουλο 5ης και 18ης Περιφέρειας ΕΑΕ Δυτ. Ελλάδας και το ΚΕΔΔΥ Αχαΐας.
Την εκδήλωση υποστήριξε η  ΠΟΣΕΕΠΕΑ, που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Σ. Καρπενησιώτη, τη γ.γραμματέα Τ. Κλωνή και τον Οργανωτικό Γραμματέα Γ. Στεργιούλη. Από το Συντονιστικό των Φορέων Ειδικής Εκπαίδευσης παραβρέθηκε και η γ.γραμματέας του ΙΜΕΓΕΕ, Ε. Τραγάκη. Στους χαιρετισμούς τους, τόσο ο πρόεδρος του ΣΕΕΠΕΑ Δυτ. Ελλάδας, Γ. Αντωνιάδης, όσο και ο πρόεδρος της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, τόνισαν ότι οι εκδηλώσεις σαν τη σημερινή έχουν στόχο την ενεργοποίηση των πολιτών και της κοινωνίας σε θέματα Ειδικής Εκπαίδευσης και αποτελούν έναν διαφορετικό τρόπο διεκδίκησης των πάγιων αιτημάτων του κλάδου μας, με βασικότερο το θέμα των μόνιμων διορισμών.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν Ειδικά και Γενικά Σχολεία, όλων των βαθμίδων από όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με καλλιτεχνικά δρώμενα και περίπτερα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΣΕΕΠΕΑ Δυτ. Ελλάδας για την πρόσκληση και τη φιλοξενία και να συγχαρούμε όλους τους συναδέλφους και τα παιδιά που συμμετείχαν στα καλλιτεχνικά δρώμενα και παρουσίασαν τις δημιουργίες τους.  Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους τους ανθρώπους της Ειδικής Εκπαίδευσης της Δυτικής Ελλάδας για το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο, το ζήλο μαθητών και εκπαιδευτικών και την άρτια διοργάνωση!
Ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες προφεστιβαλικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, προετοιμάζοντας το μεγάλο Φεστιβάλ του Συντονιστικού των Φορέων Ειδικής Εκπαίδευσης, που προγραμματίζεται για την επόμενη σχολική χρονιά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου