Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΛΟΗΓΟΣ

 
Στην πρόσληψη προσωπικού για τις ανάγκες του προγράμματος προσωρινής στέγασης προσφύγων προχωρά η Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ, ως εταίρος του έργου που χρηματοδοτεί η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με Συντονιστή την Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ.

Το προσωπικό θ’ απασχοληθεί για την κάλυψη των αναγκών στον νομό Ηρακλείου. Πρόκειται για την πρώτη φάση προσλήψεων, καθώς θ’ ακολουθήσει πρόσκληση και για άλλες ειδικότητες.
Συνολικά θα προσληφθούν δεκαπέντε (15) άτομα για τις ανάγκες του προγράμματος στον νομό Ηρακλείου και συγκεκριμένα: ένας Ψυχολόγος, ένας Κοινωνιολόγος, τρεις Κοινωνικοί Λειτουργοί, ένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, τέσσερις Επόπτες Φιλοξενίας, ένας Οδηγός και τέσσερις Διερμηνείς. 
Πατώντας τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να αντλήσετε τις σχετικές Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση υποψηφίου: 


Η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών λήγει σε δεκαπέντε (15) ημέρες από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, δηλαδή την Τετάρτη 03/05/2017 και ώρα 2:00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στην Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ στο τηλ. 2810-792207. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου