Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Σου μιλώ...Πανελλήνιος ραδιοφωνικός διαγωνισμός "κάντο ν'ακουστεί"...Ειδικό σχολείο Ν.Προποντίδας


Το Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής συμμετέχει στο σχολικό διαγωνισμό "Κάν'το ν'ακουστεί" του 4ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου στην κατηγορία Ραδιοφωνικό Μήνυμα. Τίτλος του μηνύματός μας "Σου μιλώ". Η ιδέα για το ραδιοφωνικό μήνυμα ξεκίνησε από την ανάγκη επικοινωνίας των παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή/και αναπηρίες, που πολλές φορές εκφράζονται με μη λεκτικούς τρόπους. Η σιωπή πολλές φορές μιλά. Ένα βλέμμα, μια κίνηση, ένα χαμόγελο, είναι αρκετά. Αρκεί ο δέκτης να έχει ενσυναίσθηση για να αντιληφθεί αυτή τη γλώσσα και θέληση να προσπαθήσει. Γιατί όταν δίνεις, παίρνεις, όταν επικοινωνείς, μαθαίνεις και, στο τέλος... γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος!!! Στηρίξτε την όμορφη προσπάθεια των παιδιών ώστε να διεκδικήσουν το βραβείο ακροατών, ψηφίζοντας στο σύνδεσμο esrvote.tk , ραδιοφωνικό μήνυμα και πηγαίνετε στην 40ή συμμετοχή πατώντας την καδρούλα για να γίνει κόκκινη!

********************************************************************


Υποστηρίξτε το Ειδικό σχολείο Ν.Προποντίδας
https://www.youtube.com/watch?v=PUe5600m-Dk 

Σε μουσική του "Σου μιλώ και κοκκινίζεις" το Ειδικό σχολείο Ν.Προποντίδας , έγραψε το δικό του μνμ και συμμετέχει στον πανελλήνιο ραδιοφωνικό διαγωνισμό "κάντο ν'ακουστεί"! 

Παρακαλώ, υποστηρίξτε μας πατώντας το link http://www.esrvote.tk/ και στη συνέχεια το ραδιοφωνάκι και το νουμ. 40, απ΄'όπου μπορείτε να ψηφίσετε το μνμ. μας!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου