Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 10/1/2017


Πολλά σχολεία στην Αττική θα είναι κλειστά λόγω του καιρού. Ο παγετός δεν επιτρέπει τις μετακινήσεις και έτσι αποφασίστηκε οι μαθητές να μείνουν σπίτια τους. Δείτε παρακάτω αναλυτικά ποια σχολεία θα είναι κλειστά!
Λόγω της χιονόπτωσης σε όλη τη χώρα και των προβλέψεων για παγετό τις πρωινές ώρες, ο δήμος Αθηναίων ενημερώνει τους πολίτες ότι την Τρίτη (10-01-2017), τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Αθηναίων, θα παραμείνουν κλειστά. 
Στον Κορυδαλλό θα είναι κλειστά το 3ο, 7ο, 8ο, 18ο, 19ο και 21ο νηπιαγωγείο, καθώς και το 5ο, 9ο, 10ο, 12ο δημοτικό σχολείο, ενώ στην Γλυφάδα κανένα σχολείο δεν θα ανοίξει.
Την Τρίτη δεν θα λειτουργήσουν και τα σχολεία του Δήμου Διονύσου (Αγίου Στεφάνου, Άνοιξης, Διονύσου, Δροσιάς, Κρυονερίου, Ροδόπολης, Σταμάτας) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ούτε και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί ενώ κλειστά θα είναι και όλα τα σχολεία του Χαλανδρίου.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Μαραθώνος: "Παραμένουν κλειστά για αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα, της Τοπικής Κοινότητας Γραμματικού, όλα τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα και το 2° Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης.  Ανοικτά τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης. Σε περίπτωση που υπάρξει επιδείνωση των καιρικών συνθηκών θα πραγματοποιηθεί νέα
ενημέρωση".
Επιπλέον δεν θα λειτουργήσουν, όλα τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία, σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη. Όσον αφορά τα Γυμνάσια και τα Λύκεια σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη κατόπιν συνεννόησης με τις Διευθύντριες και τούς Διευθυντές, των αντίστοιχων Σχολικών Μονάδων, θα λειτουργήσουν κανονικά.
Επίσης κανονικά, θα λειτουργήσουν και οι δύο Παιδικοί Σταθμοί, με τις Διευθύντριες των αντίστοιχων μονάδων, να λαμβάνουν με τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, ιδιαίτερη μέριμνα για την διαρκή παραμονή των παιδιών, σε θερμαινόμενους χώρους!
Και τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, θα παραμείνουν κλειστά, ενώ δεν θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί και όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη. Και στον δήμο Αχαρνών τα σχολεία θα είναι κλειστά ενώ κλειστά θα παραμείνουν και οι Βρεφονηπιακοί και τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Πεντέλης.
Κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ιλίου.

newsit.gr

- Επίσης τα σχολεία θα είναι κλειστά και στους Δήμους Πειραιά/Κορυδαλλού/Νέας Ιωνίας/Αλίμου/Ηλιούπολης/Υμηττού/Δάφνης/Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας/Ανατολικής Αττικής/Βόρειου Τομέα(Αγία Παρασκευή/Χαλάνδρι/Μελίσσια/Διόνυσος κ.λ.π.) 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ: http://seepea-stella.blogspot.gr/2017/01/1012017.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου