Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.Π.Ε.Θ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

 
ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.Π.Ε.Θ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Η περσινή « Πρόσκληση υποψηφίων για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων από τους κλάδους του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και αναπληρωτών από τον κλάδο ΔΕ1 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) για τις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2015-2016», εξεδόθη στις 6/8/2015.
 

Η φετινή στις 19/7/2016, 18 ημέρες πριν.
 

Πέρσι, το 2015-16, αναπληρωτές Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. είδαμε στα Ειδικά Σχολεία από 14 Οκτωβρίου 2015 και μετά.
 

Φέτος, το 2016-17, σιγά - σιγά πλησιάζουμε αυτή την ημερομηνία για να δούμε αναπληρωτές, πλην εξαιρέσεων βέβαια, στα Ειδικά Σχολεία.
 

Πέρσι βέβαια δεν είχαμε το Ι.Ε.Π. και το ΑΣΕΠ.
 

Φέτος όμως τάχουμε και αν μη τι άλλο θα έπρεπε να συνεκτιμήσουν σοβαρά οι αρμόδιοι αυτή τη διαφορά σε σχέση με πέρσι και να λάβουν τα μέτρα τους.
 

Ακόμα και τώρα θα περίμενε κανείς ένα χρονοδιάγραμμα το οποίο θα ετηρείτο, ή ακόμα -ακόμα ένα Δελτίο Τύπου, από το ΑΣΕΠ ή από το Υπουργείο, το οποίο θα ενημέρωνε για τα προσεχώς τους εγκλωβισμένους και αγωνιούντες συναδέλφους αναπληρωτές.
 

Διότι αυτό που συμβαίνει τώρα με τις αλλεπάλληλες πληροφορίες που διαψεύδονται στην πορεία είναι ανεπίτρεπτο και πλήττει και τους θεσμούς που εμπλέκονται.
 

Και εν πάση περιπτώσει περί διαδικασίας προσλήψεων πρόκειται και όχι για την επίλυση του Μεσανατολικού ζητήματος.
 

Τέλος να μην ξεχνάμε πως φέτος υπήρχε η δυνατότητα πρόσληψης Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. από τις 6 Σεπτεμβρίου, αλλά κατά πως φαίνεται δεν αρκεί σ αυτή τη χώρα να υπάρχουν τα λεφτά.

Βασίλης Βούγιας
Αιρετός Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου