Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Η Π.Δ.Ε. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ Ε.Β.Π. ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΕ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/9/2016 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) Στερεάς Ελλάδας δημοσιοποίησε τους Οριστικούς Πίνακες υποψηφίων αναπληρωτών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π.) για το 2016-17 -http://seepea-stella.blogspot.gr/2016/09/23016-17.html - και θ αρχίσει να καλεί από σήμερα, βγάζοντας το σχετικό Δελτίο Τύπου,  τους συναδέλφους να δηλώσουν προτιμήσεις σε Ειδικά Σχολεία στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ή στην Περιφερειακή Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ούτως ώστε από Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 να βρίσκεται Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό(17 συνάδελφοι) στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. τις Στερεάς Ελλάδας.

Θ ακολουθήσουν προσλήψεις Συνοδών Ε.Β.Π. έως τέλη Σεπτεμβρίου, οι οποίες δυστυχώς δεν μπόρεσαν να είναι διαθέσιμες αυτές τις μέρες που διανύουμε.

Όσον αφορά στο Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό(Ε.Ε.Π.) σε όποιον κλάδο περατώνεται η κύρωση του Οριστικού Πίνακα από το ΑΣΕΠ, αυτός θα κοινοποιείται στην Π.Δ.Ε. προς άμεση πρόσληψη αναπληρωτών. 

Με ότι νεώτερο επανέρχομαι.

Βασίλης Βούγιας
22/9/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου