Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΤΟΥ(ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ - ΤΡΟΠΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΠΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ Ε.Α.Ε. ΜΕ Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π.)





Χθες, Παρασκευή 3/3/2016, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε., με στόχο την ενημέρωση της Ομοσπονδίας σχετικά με τον σχεδιασμό του Υπουργείου για την επόμενη σχολική χρονιά.

 Εκεί αναλύθηκε από τον κο Υπουργό το χρονοδιάγραμμα των υπηρεσιακών μεταβολών, "ώστε τον Σεπτέμβρη να λειτουργήσουν με πληρότητα τα σχολεία", (Οι μεταθέσεις προγραμματίζονται για το διάστημα 15-25 Ιουνίου, οι αποσπάσεις για το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου, ενώ η προκήρυξη για τους αναπληρωτές θα γίνει εντός του Ιουνίου και η οριστικοποίηση των αιτήσεων το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου).

Ορθότατη αυτή η πρωτοβουλία του κου Υπουργού και αναμένουμε και μείς το Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. να γίνει κάτι αντίστοιχο.

 Να πληροφορηθούμε δηλαδή αρμοδίως για το χρονοδιάγραμμα των δικών μας υπηρεσιακών μεταβολών: 


  •         Αποσπάσεις για το 2016-17.
  •         Tο χρονικό διάστημα κατάθεσης αιτήσεων από τους αναπληρωτές Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) της χώρας και
  •        Την επίσημη θέση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠ.Π.Ε.Θ. για το πως και από που σκέφτεται να καλύψει τις πολύ μεγάλες πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. των δομών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης(Ε.Α.Ε.) της χώρας για το 2016-17.


Βασίλης Βούγιας
4/6/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου