Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Επιμορφωτών για πρόγραμμα Επιμόρφωσης εκπαιδευτικών από το ΠΕΚ Λαμίας για το σχ. έτος 2015‐16




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
                             Λαμία  20 – 04 ‐2016
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,
ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
Αριθμ. Πρωτ.:  424
ΠΕΡΙΦ/ΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

(Π.Ε.Κ. ) ΛΑΜΙΑΣ



Προς:
Επιμορφωτές - συντονιστές
Ταχ. Διεύθυνση: Αρκαδίου 8
35100 Λαμία Πληροφορίες:    Κων/νος Τσιώτας Τηλέφωνο:          22310 81842
Fax :                      22310 67799
Email:                   peklamias@sch.gr
   Ιστοσελίδα:          http://peklamias.sch.gr

Κοιν. :
Περιφεριακή Δ/νση Π. & Δ. Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας

Θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Επιμορφωτών για πρόγραμμα Επιμόρφωσης εκπαιδευτικών  από το ΠΕΚ Λαμίας για το σχ. έτος 2015‐16»

Το Π.Ε.Κ. Λαμίας ύστερα από τη σχετική απόφαση του Συντονιστικού Συμβουλίου  (αρ. πράξης 12/14‐04-2016) προτίθεται να υλοποιήσει σε συνεργασία με τους επιμορφωτές αλλά και τους συντονιστές που έλαβαν μέρος στην υλοποίηση των επιμορφωτικών σεμιναρίων  που οργανώθηκαν από το Π.Ε.Κ. Λαμίας για τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ημερίδα Αξιολόγησης των Προγραμμάτων Επιμόρφωσης στη Λαμία στις 23 Ιουνίου 2016.
Απώτερος στόχος της ημερίδας είναι να αξιολογηθεί και να αναδειχθεί η όλη προσπάθεια συμβάλλοντας στην ποιοτική βελτίωση και αναβάθμιση Προγραμμάτων επιμόρφωσης του Π.Ε.Κ. Λαμίας, στη βάση πραγματικών εκπαιδευτικών αναγκών και εκτιμήσεων καθώς και στη διαμόρφωση πολιτικής σχετικά με την προετοιμασία αντίστοιχων προγραμμάτων επιμόρφωσης εκπαιδευτικών σε συναφή  θέματα.
Στο πλαίσιο της ημερίδας αυτής καλούνται οι συνάδελφοι επιμορφωτές – συντονιστές των Προγραμμάτων Επιμόρφωσης που επιθυμούν να εισηγηθούν αντίστοιχα θέματα, να δηλώσουν την  συμμετοχή τους. Επιπρόσθετα δε, σας γνωρίζουμε ότι για τους συμμετέχοντες η συμμετοχή είναι προαιρετική και δεν προβλέπεται  σχετική αμοιβή μετακίνησης /διανυκτέρευσης παρά μόνο δωρεάν γεύμα και χορήγηση αντίστοιχης ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ παρακολούθησης /εισήγησης.
Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να παραστούν στην ημερίδα, με ή χωρίς εισήγηση, θα πρέπει να συμπληρώσουν μέχρι την Παρασκευή  06 Μαΐου 2016, (καταληκτική ημερομηνία) τη σχετική αίτηση – δήλωση που βρίσκεται στην διεύθυνση:
Η σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος βρίσκεται επίσης αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του ΠΕΚ Λαμίας : peklamias@sch.gr.


Ο Δ/ντής του Π.Ε.Κ Λαμίας




Κωνσταντίνος Δημητρακάκης Σχολικός Σύμβουλος  ΠΕ 70

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου