Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

«Εφαρμογή της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας(ΔΟΠ) σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης»...4ο επιμορφωτικό σεμινάριο...Σάββατο 14 Μαρτίου 2015...ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ


"Η Εφαρμογή των Στρατηγικών Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης Στο σπίτι, το Σχολείο και σε Άλλα Κοινωνικά Πλαίσια"...ΗΜΕΡΙΔΑ...Κυριακή 8 Μαρτίου 2015...ΚΟΖΑΝΗ


Τι συζητήθηκε στη συνάντηση του Σ.Κ.Λ.Ε. με τον Αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κύριο Γιώργο Κατρούγκαλο


Συνάντηση του ΣΚΛΕ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κύριο Γιώργο Κατρούγκαλο

Χθες 26 Φεβρουαρίου, Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κύριο Γιώργο Κατρούγκαλο και τον Υπεύθυνο του Γραφείου του Υπουργού για τα θέματα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης κύριο Παπαγεωργίου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συναντήσεων που ζήτησε ο ΣΚΛΕ με τους Υπουργούς της νέας Κυβέρνησης για την αναλυτική παρουσίαση των θέσεων – προτάσεων του Συνδέσμου με βασική προτεραιότητα την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Τον ΣΚΛΕ επροσώπησαν η Πρόεδρος Φυλλιώ Αθανασίου, ο Αντιπρόεδρος Τζανέτος Αντύπας, ο Γ. Γραμματέας Γιώργος Λουκάς και το Μέλος ΔΣ Μαρία Ζήση. Επιπλέον, στη συνάντηση συμμετείχε και ο συνάδελφος Γιώργος Μαρκετάκης ως εκπρόσωπος των συναδέλφων του ΙΚΑ που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα
Το βασικό θέμα του τέθηκε από το ΣΚΛΕ ήταν η επιστροφή σε θέσεις εργασίας των ΚΛ του ΙΚΑ και της Τεχνικής Εκπαίδευσης που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Ο Υπουργός μας ενημέρωσε ότι με νομοθετική ρύθμιση που προωθείται άμεσα οι συνάδελφοι μας που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα θα επιστρέψουν σε θέσεις εργασίας σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.
Επιπλέον, από το ΣΚΛΕ τέθηκαν τα ακόλουθα θέματα:
Δημιουργία ενιαίας κατηγορίας / κλάδου Κοινωνικών Λειτουργών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που περιλαμβάνει ΚΛ ΠΕ & ΤΕ
Ειδικά σεμινάρια στο ΙΝΕΠ της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης αποκλειστικά για Κοινωνικούς Λειτουργούς με σχετική θεματολογία και δυνατότητα παρακολούθησης και από ανέργους ή εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα Κοινωνικούς Λειτουργούς.
Εργαλειοθήκη / Προτυτοποίηση διαδικασιών στην Κοινωνική Εργασία (δημιουργία προτύπου έκθεσης κοινωνικής έρευνας, κλπ) μέσω του ΕΠ για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση
Από την πλευρά του Υπουργού όλα τα θέματα αντιμετωπίστηκαν κατ΄ αρχήν θετικά και ζήτησε τη συνέχιση της συνεργασίας μας για την προώθηση τους.
Από τη μεριά του ΣΚΛΕ υπήρξε δέσμευση σε διαρκή συνεργασία με το Υπουργείο με προτεραιότητα την επαρκή τεκμηρίωση του αιτήματος του ΣΚΛΕ Δημιουργία ενιαίας κατηγορίας / κλάδου Κοινωνικών Λειτουργών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που περιλαμβάνει ΚΛ ΠΕ & ΤΕ (Προσοντολόγιο – προκηρύξεις ΑΣΕΠ ενιαία κατηγορία).
Ειδικά για τη θέμα της διοργάνωσης εξειδικευμένων θεματικών σεμιναρίων για Κοινωνικούς Λειτουργούς, πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια της συνάντησης με τον Υπουργό, συνάντηση με τον αρμόδιο του Γραφείου του, κο Παπαγεωργίου. Σε αυτή, συμφωνήθηκε το ΙΝΕΠ, η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και ο ΣΚΛΕ να προχωρήσουν στην κατάρτιση του εκπαιδευτικού προγράμματος με στόχο τη διοργάνωση σεμιναρίου σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος και την κάλυψη του συνόλου των Κοινωνικών Λειτουργών της χώρας. Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι υπήρξε θετική ανταπόκριση στο αίτημα του ΣΚΛΕ για την παροχή της δυνατότητας παρακολούθησης των σεμιναρίων και από ανέργους ή εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα Κοινωνικούς Λειτουργούς.

skle.gr

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ



Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοίνωσε τα Στατιστικά Αποτελέσματα για τις ώρες συνήθους εργασίας των Ελλήνων απασχολουμένων, οι οποίες κειμένονται από 40 - 49 ώρες την εβδομάδα.

Δηλαδή, μ άλλα λόγια οι Έλληνες είναι από τους πιό σκληρά εργαζόμενους της Ευρώπης.

Για κοίτα...και μας είχαν κάνει να πιστεύουμε το αντίθετο...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΕΔΩ

Βασίλης Βούγιας
28 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015


Προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες επιλογής υποψηφίων Διευθυντών και Υποδιευθυντών ΔΙΕΚ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΕΔΩ

ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟ.ΠΑΙ.Θ

 Συνάντηση ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων με το ΔΣ της ΟΛΜΕ

Στη διάρκεια της πρώτης συνάντησης της ηγεσίας του ΥΠΟΠΑΙΘ με το ΔΣ της ΟΛΜΕ και αντιπροσωπεία του συντονιστικού των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα, που έγινε στις 26 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός ΥΠΟΠΑΙΘ, Αριστείδης Μπαλτάς και ο Αναπληρωτής Υπουργός ΥΠΟΠΑΙΘ Τάσος Κουράκης, διαβεβαίωσαν ότι θα κατατεθεί στο προσεχές χρονικό διάστημα και σε συνάρτηση με τις εργασίες της Βουλής Πολυνομοσχέδιο όπου θα περιλαμβάνονται άμεσες ρυθμίσεις που θα αντιμετωπίζουν τις δυσλειτουργίες που έχουν παρουσιαστείστην εκπαίδευση ώστε να διευκολυνθεί η εξέλιξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας κατά την τρέχουσα χρονιά. Παράλληλα δόθηκαν κατευθύνσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΟΠΑΙΘγια αναστολή των ρυθμίσεων που αφορούν συγχωνεύσεις ή καταργήσεις σχολικών μονάδων ώστε να επανεξεταστούν ορισμένες από τις καταργήσεις που έγιναν με αποκλειστικά οικονομικά κριτήρια.
Στο Πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή, θα περιλαμβάνονται τα παρακάτω:
       -   Κατάργηση της Τράπεζα Θεμάτων.
-          Ο βαθμός προαγωγής των μαθητών στην Α’ και Β’ Λυκείου δεν θα συνυπολογίζεται στον βαθμό εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
-          Επανέρχεται ως βαθμός προαγωγής ο γενικός μέσος όρος "εννέα και πέντε δέκατα" (9,5).
-          Αναστολήτων σημερινών νομοθετικών ρυθμίσεων περί αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου.
Παράλληλα θα ξεκινήσει πλατιά διαβούλευση σχετικά με τον τρόπο αποτίμησης του διδακτικού έργου και των τρόπων λειτουργίας των διδακτικών μονάδων προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της δουλειάς όλων και όχι της τιμωρίας.

-          Επανασύσταση των τομέων και ειδικοτήτων της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που καταργήθηκαν στα ΕΠΑΛ ώστε να διευκολυνθεί η επαναφορά στα σχολεία των εκπαιδευτικών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Παράλληλα, η ηγεσία του Υπουργείου καταβάλει σοβαρή προσπάθεια ώστε να προσληφθούν 500 εκπαιδευτικοί για Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη σε ΕΠΑΛ και να καλυφθούν τα σοβαρά εκπαιδευτικά κενά που έχουν δημιουργηθεί στα σχολεία.

-          Επαναφορά όλων των εκπαιδευτικών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Με την ίδια ρύθμισηθα δοθεί η δυνατότητα επιλογής στους εκπαιδευτικούς που ήδη τοποθετήθηκαν σε διοικητικές θέσεις να επιστρέψουν σε εκπαιδευτικές θέσεις.
Παράλληλα θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την πρόσληψη μόνιμων εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός ΥΠΟΠΑΙΘ Τάσος Κουράκης, αρμόδιος για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ζήτησε από την ΟΛΜΕ να καταθέσει τις προτάσεις της για ένα ενδεχόμενο νέο σύστημα διορισμών και ένα σύστημα επιλογής στελεχών και τις αρμοδιότητες τους στην κατεύθυνση της μεγαλύτερης συμμετοχής και τω όρων διαβούλευσης σχετικά με όλα τα σημαντικά ζητήματα της εκπαίδευσης με τους εμπλεκόμενους φορείς.
Αναφορικά με αιτήματα που έχουν οικονομικό κόστος, η ηγεσία του ΥΠΟΠΑΙΘ κατέστησε σαφές πως δεν μπορεί να υπάρξει άμεση δέσμευση. Τα αιτήματα θα εξετάζονται όσο οι οικονομικές συνθήκες της χώρας το επιτρέπουν.

Δήλωση του Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά σχετικά με την κατάργηση του ΑΣΕΠ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ

Δήλωση του Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά


Ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδης Μπαλτάς, δηλώνει ότι ουδέποτε έκανε οποιαδήποτε δήλωση για κατάργηση του ΑΣΕΠ και για την όλη διαδικασία επιλογής για την πρόσληψη εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων αρμόδια επί θεμάτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων...Α Σύνοδος(05/02/2015 - ...)


Η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων ορίστηκε αρμόδια επί θεμάτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων
 
ΘέσηΚόμμαΌνομαΣτοιχεία Επικοινωνίας
ΠρόεδροςΣΥΡΙΖΑΤσουκαλάς Αγγέλου Κωνσταντίνος
ΑντιπρόεδροςΣΥΡΙΖΑΚανελλοπούλου Ανδρέα Μαρία maria.kanello@gmail.com
ΓραμματέαςΣΥΡΙΖΑΜηταφίδης Ανδρέα Τριαντάφυλλος www.facebook.com/Τριαντάφυλλος Μηταφίδης
tmitafidis@gmail.com
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΑκριώτης Κυριάκου Γεώργιος g.akriotis@parliament.gr geakriotis@yahoo.gr
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΑμανατίδης Γεωργίου Ιωάννης amajohn1961@gmail.com amajohn@parliament.gr
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΑυλωνίτου Βασιλείου Ελένη http://www.avlonitou.gr
e.avlonitou@parliament.gr avlosit@otenet.gr
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΒαγενά Γεωργίου Άννα a.vagena@parliament.gr
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΒάκη Γεωργίου Φωτεινή
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΓεωργοπούλου - Σαλτάρη Ευσταθίου Ευσταθία (Έφη) efikeram@yahoo.gr efgeorgopoulou@parliament.gr
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΔριτσέλη Ιωάννη Παναγιώτα pandritseli@parliament.gr pdritseli@gmail.com
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΕμμανουηλίδης Ιωάννη Δημήτριος
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΖεϊμπέκ Χασάν Χουσεϊν zeybek@parliament.gr
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΚαρά Γιουσούφ Μεμέτ Αϊχάν ayhankarayusuf@gmail.com
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΚατσαβριά - Σιωροπούλου Αθανασίου Χρυσούλα
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΚαφαντάρη Φωτίου Χαρούλα (Χαρά) http://kafantari.com
kafantari@parliament.gr harakafantari1@yahoo.gr
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΚωνσταντινέας Νικολάου Πέτρος
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΜιχαλάκης Ηλία Νικόλαος nikmicha@yahoo.gr
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΜπαξεβανάκης Σόλωνα Δημήτριος
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΠάντζας Σπυρίδωνος-Αριστοτέλη Γεώργιος http://gpantzas.wordpress.com
gpantzas@parliament.gr
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΣεβαστάκης Αλεξίου Δημήτριος
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΣκουρολιάκος Λουκά Παναγιώτης (Πάνος)
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΣκούφα Δημητρίου Ελισσάβετ (Μπέττυ) www.bettyskoufa.gr
bettyskoufa@gmail.com
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΣτέφος Θεοδώρου Ιωάννης
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΤζούφη Στεφάνου Μερόπη m.tzoufi@parliament.gr
ΜέλοςΣΥΡΙΖΑΤριανταφύλλου Κωνσταντίνου Μαρία m.triantaf@parliament.gr
ΜέλοςΝ.Δ.Ανδριανός Σωτηρίου Ιωάννης nafplio@andrianos.eu jandrianos@parliament.gr argos@andrianos.eu
ΜέλοςΝ.Δ.Αντωνιάδης Δημητρίου Ιωάννης
ΜέλοςΝ.Δ.Αντωνίου Βασιλείου Μαρία mar.antoniu@gmail.com
ΜέλοςΝ.Δ.Βούλτεψη Ιωάννη Σοφία info@elzoni.gr
ΜέλοςΝ.Δ.Καραμανλή Αρκαδίου Άννα karamanlia@yahoo.gr
ΜέλοςΝ.Δ.Καραμανλής Αχιλλέα Κωνσταντινος
ΜέλοςΝ.Δ.Κόνσολας Νικία Εμμανουήλ (Μάνος) http://www.konsolasmanos.gr
Konsolasmanos@gmail.com
ΜέλοςΝ.Δ.Κουκοδήμος Γεωργίου Κωνσταντίνος http://www.kostaskoukodimos.gr
info@koukodimos.gr gtkoukodimos@gmail.com
ΜέλοςΝ.Δ.Κοψαχείλης Αθανασίου Τιμολέων http://www.timoleonkopsahilis.gr
kopstim@hotmail.com
ΜέλοςΝ.Δ.Μαρτίνου Αθανασίου Γεωργία grafeio.voulas@gmail.com
ΜέλοςΝ.Δ.Ράπτη Δημητρίου Ελένη e.rapti@parliament.gr thessaloniki@elenarapti.gr
ΜέλοςΝ.Δ.Στύλιος Δημοσθένη Γεώργιος stylios@parliament.gr
ΜέλοςΝ.Δ.Φορτσάκης Πέτρου Θεόδωρος
ΜέλοςΛαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή ΑυγήΑρβανίτης Κωνσταντίνου Μιχαήλ m.arvanitis@parliament.gr
ΜέλοςΛαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή ΑυγήΓραικός Ευστρατίου Φώτιος
ΜέλοςΛαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή ΑυγήΓρέγος Βασιλείου Αντώνιος a.gregos@parliament.gr
ΜέλοςΤο ΠοτάμιΜαυρωτάς Παρασκευά Γεώργιος http://www-liee.chemeng.ntua.gr/gm, http://twitte...
mavrotas@chemeng.ntua.gr g.mavrotas@parliament.gr
ΜέλοςΤο ΠοτάμιΟρφανός Δημητρίου Νικόλαος https://www.facebook.com/pages/Nikos-Orfanos/5040...
nikorffanos@gmail.com
ΜέλοςΤο ΠοτάμιΦωτήλας Ασημάκη Ιάσων
ΜέλοςΚ.Κ.Ε.Γερασιμίδου Νικολάου Ελένη kke@parliament.gr
ΜέλοςΚ.Κ.Ε.Παπαρήγα Νικολάου Αλεξάνδρα papariga@parliament.gr kke@parliament.gr
ΜέλοςΚ.Κ.Ε.Τάσσος Τάσσου Σταύρος
ΜέλοςΑνεξάρτητοι Έλληνες-Π. ΚαμμένοςΞουλίδου Ιωάννη Σταυρούλα staxoyl@gmail.com s.xoulidou@parliament.gr
ΜέλοςΑνεξάρτητοι Έλληνες-Π. ΚαμμένοςΧαϊκάλης Γεωργίου Παύλος p.chaikalis@parliament.gr
ΜέλοςΠΑ.ΣΟ.Κ. - Δημοκρατική ΠαράταξηΚρεμαστινός Θωμά Δημήτριος kremastinos@gmail.com
ΜέλοςΠΑ.ΣΟ.Κ. - Δημοκρατική ΠαράταξηΧριστοφιλοπούλου συζ. Δημητρίου Παρασκευή (Εύη) http://www.christofilopoulou.gr
politikografeio@christofilopoulou.gr

Πραγματοποιήθηκε στις 26 & 27 Φεβρουαρίου στην Αθήνα η Πιλοτική Ανάπτυξη Εφαρμογής Μητρώου στην Εκπαίδευση




Στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2015 έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο Park στην Αθήνα  η Πιλοτική Ανάπτυξη Εφαρμογής Μητρώου στην Εκπαίδευση, με την υποστήριξη της εταιρείας GLOBO technologies, στα πλαίσια του Προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας: “Σχεδιασμός και ανάπτυξη ηλεκτρονικού μητρώου δεδομένων για όλους τους μαθητές με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ηλικίας 4-25 ετών και η αξιοποίηση του στην εκπαιδευτική διαδικασία”.
Το σημαντικό αυτό Πρόγραμμα αφορά στη δημιουργία ειδικού ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού συστήματος (Μητρώου), το οποίο θα λειτουργήσει ως εργαλείο στήριξης του θεσμού της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης στο πλαίσιο του Νέου Σχολείου.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους σε σχέση με το Πρόγραμμα, σε συνδυασμό με την απόφαση επ αυτού της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Βασίλης Βούγιας
27 Φεβρουαρίου 2015








Το Ειδικό Σχολείο Βέροιας στο Εργοστάσιο Σοκολάτας της Δ.Ε.Θ.



ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

 

 

 

 

 

Ανασυγκρότηση Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αττικής


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Π.Δ.Ε. ΚΡΗΤΗΣ: ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ(ΠΕ23) ΣΕ Σ.Μ.Ε.Α.Ε.


Πρόσληψη προσωρινής αναπληρώτριας Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π) για το διδακτικό έτος 2014-15 στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για τη μεγιστοποίηση της ακαδημαϊκής και κοινωνικής τους ανάπτυξης με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού», του Άξονα Προτεραιότητας 1 του ΕΠ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΣΠΑ 2007-2013). 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

"Από το 04 στο 14. Τεχνική Επαγγελματική Εκπαιδευση Διαθέσιμη για Διάλυση"...Παρουσίαση του βιβλίου του Θέμη Κοτσυφάκη...Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015


1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικής Ψυχολογίας...19-22 Νοεμβρίου 2015...Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών





Αγαπητοί συνάδελφοι,

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικής
Ψυχολογίας, που διοργανώνεται από το Τμήμα Ψυχολογίας και το Κέντρο
Έρευνας και Εφαρμογών Σχολικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών σε
 συνεργασία με τον Κλάδο Σχολικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής
 Εταιρείας.
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 19-22 Νοεμβρίου 2015, στη Φιλοσοφική
Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και θα ήθελα να παρακαλέσω για διάχυση της
ενημέρωσης.
Πληροφορίες που αφορούν την εγγραφή, την υποβολή εργασιών και το
επιστημονικό πρόγραμμα, υπάρχουν στον ιστότοπο: www.schoolpsych2015.gr
 Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας,

 Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Αναστέλλεται η διαδικασία κινητικότητας...ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υπουργείου Διοικ. Μεταρρύθμισης





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ &
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2015



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      ΑΣΕΠ- Διαδικασία κινητικότητας


Σε συνέχεια της έκδοσης από το ΑΣΕΠ την 25η Φεβρουαρίου 2015 πινάκων διάθεσης προσωπικού, στο πλαίσιο της διαδικασίας της κινητικότητας, ο αν. Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ανακοίνωσε ότι κάθε περαιτέρω σχετική διαδικασία αρμοδιότητας της διοίκησης αναστέλλεται, ενόψει επικείμενης νομοθετικής ρύθμισης του ζητήματος.