Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ


Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής
  Βερανζέρου 14, 5ος όροφος, ΤΚ 10432 Αθήνα, Τηλ./fax.210 3511505, Τ.Κ.10310
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.)
Ε-mail: seepeaa@yahoo.gr
   

                                                   Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

                                                                                         Αθήνα  28 Σεπτεμβρίου 2015

                                                                                                   Αρ. Πρωτ. 560

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 Ο Σύλλογος  Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.A.) Ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας συμπορεύεται και συνεργάζεται με την Π.Ο.Σ.Ε.Π.Ε.Α. με στόχο αφενός την ποιοτική αναβάθμιση των συνθηκών λειτουργίας των δομών της ειδικής εκπαίδευσης, αφετέρου δε για την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των συναδέλφων που εργάζονται στην Ειδική Αγωγή.  

Ζούμε και εργαζόμαστε σε απίστευτα δύσκολες συνθήκες οι οποίες δημιουργήθηκαν λόγω έλλειψης σωστού πολιτικού σχεδιασμού.   

Η εκάστοτε πολιτική ηγεσία έχει ανά πάσα στιγμή στα χέρια της όλα τα λειτουργικά κενά των Σχολικών Μονάδων και των 58 ΚΕ.Δ.Δ.Υ. της χώρας.

Αν οι  πιστώσεις που είχαμε πέρσι ήταν ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ φέτος είναι   ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ μπροστά στις ανάγκες.  Δεν μπορεί η πολιτεία να κωφεύει και να αγνοεί επιδεικτικά  τις φωνές των παιδιών – των γονέων των εργαζομένων- της κοινωνίας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής καλεί τα μέλη του που εργάζονται σε Σχολικές Μονάδες  Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ)  και στα Κέντρα Διάγνωσης Διαφοροδιάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) του Υ.ΠΑΙ.Θ. να συμμετάσχουν στην στάση εργασίας που προκήρυξε  ο ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015  από τις 11:00 – 14:00 και στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας που θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 π.μ.

 Ο Σύλλογος δηλώνει, ότι θα αγωνιστούμε με όλους τους δυνατούς τρόπους για την ανατροπή αυτών των ρυθμίσεων που αντιμετωπίζουν τις ανάγκες του σήμερα με αντιλήψεις άλλων εποχών και στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι το Ειδικό Εκπαιδευτικό και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό    α π α ι τ ε ί  σεβασμό και αναγνώριση του έργου και της αποστολής του από την Πολιτεία.


                                              Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος                                                              Η Γενική Γραμματέας
                                                         
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ                                  ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου