Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠ/ΚΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΙΣ Δ/ΝΣΕΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ...ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π.


Ακολούθως δημοσιεύουμε το mail που στάλθηκε από τη Γενική Διεύθυνση Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015, πρός όλες της Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας και με το οποίο επισημαίνεται πως οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να αναλάβουν υπηρεσία στις Διευθύνσεις Απόσπασης μέχρι την Παρασκευή 4-9-2015.

Την ύπαρξη αυτού του εγγράφου κάποιοι την αμφισβητούν, τώρα όμως που τους δίδεται η δυνατότητα  να «θέσουν τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων» πρέπει να προβούν τάχιστα στη σύνταξη ενός παρόμοιου εγγράφου-mail, έστω και τώρα, που να αφορά στα  αποσπασμένα μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., κάποια εκ των οποίων εξακολουθούν να παραμένουν στις οργανικές τους θέσεις αναμένοντας αντικαταστάτη, παρόλο που η Υπουργική Απόφαση των Αποσπάσεων του τέως Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Τάσου Κουράκη δεν ανέφερε κάτι τέτοιο.

Βασίλης Βούγιας
25/9/2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου