Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟ ΛΟΛΙΤΣΑ




Με προσωρινή διαταγή που εξέδωσε εχθές, Τρίτη15-09-2015, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, επαναφέρει άμεσα στη θέση του τον Διευθυντή της Ειδικής Αγωγής κο Κωνσταντίνο Λολίτσα, τον οποίο ανεύθυνα και παράνομα είχε απομακρύνει ο προηγούμενος Υπουργός Παιδείας του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.- http://seepea-stella.blogspot.gr/2015/08/blog-post_9.html-, χωρίς μάλιστα να τον αντικαταστήσει, αφήνοντας ακέφαλη τη Διεύθυνση Ε.Α.Ε., σ αυτή την πολύ κρίσιμη συγκυρία, όπου εκ των ων ουκ άνευ είχε επείγουσα προτεραιότητα  η δρομολόγηση πλείστων όσων θεμάτων Ειδικής Αγωγής, καθώς και η στελέχωση με ανθρώπινο δυναμικό των δομών Ε.Α.Ε.

Εμείς εγκαίρως και πολλάκις είχαμε επισημάνει- http://seepea-stella.blogspot.gr/2015/08/blog-post_14.html- στην απελθούσα πολιτική ηγεσία, να μην προβεί σ αυτήν την επικίνδυνη για την Ειδική Αγωγή ενέργεια, πλην όμως δυστυχώς δεν εισακουσθήκαμε και τις επιπτώσεις της ακατανόητης αυτής αποφάσεως εν μέρει τις γευθήκαμε όταν πριν λίγες ημέρες, απόντος του γνώστη των θεμάτων Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. Διευθυντού, απαγορεύθηκε από τους γνωστούς ανευθυνουπεύθυνους του Υπουργείου  η πρόσληψη αναπληρωτών και οι υπηρεσιακές μεταβολές του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., υποχρεώνοντάς μας για μια ακόμη φορά να τρέχουμε να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες.

Βασίλης Βούγιας
16/9/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου