Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΤΟ ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ




Η Προϊσταμένη Αντιγόνη Λυκοκάπη, η Κατερίνα Μπούκα εκπαιδευτικός Α/θμιας, η Ελισάβετ Ουγγρίνου εκπαιδευτικός Προσχολικής, η Αλίκη Κοσμά Ψυχολόγος, ο Δημήτρης Τσιγαρίδας εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και ο Ευθύμιος Γράλιστας Γραμματέας, αποτελούν το εκπαιδευτικό και Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό(Ε.Ε.Π.) του Κέντρου Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης(ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Ευρυτανίας που εδρεύει στο Καρπενήσι.


Το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. αυτό, από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του το 2003 έως σήμερα, στηρίζει την ιδιαίτερη αυτή περιοχή και τους κατοίκους της, προβαίνοντας σε Αξιολογήσεις-Διαγνώσεις-Υποστηρίξεις μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών, συντονίζοντας δράσεις σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, πραγματοποιώντας προγράμματα πρώϊμης παρέμβασης, υποστηρίζοντας εκπαιδευτικούς της παράλληλης στήριξης, εποπτεύοντας σπουδαστές Κοινωνικής Εργασίας και Ψυχολογίας, διοργανώνοντας ημερίδες...

Οι εργαζόμενοι εκεί καταθέτουν ψυχή καθημερινά προσπαθώντας μ αυτόν τον τρόπο να καλύψουν, πέραν της εκπαιδευτικής υποστήριξης και την ένδεια της ελληνικής επαρχίας σε κοινωνικοπρονοιακές δομές.


Συγχαρητήρια για την αφοσίωση σ αυτό το πολύτιμο έργο  και τη διαχρονική προσφορά σας συνάδελφοι.

Βασίλης Βούγιας
 6 Απριλίου 2015
Κατερίνα Μπούκα, εκπαιδευτικός Α/θμιας
Ελισάβετ Ουγγρίνου, εκπαιδευτικός Προσχολικής

Αλίκη Κοσμά, Ψυχολόγος
Δημήτρης Τσιγαρίδας, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
Ευθύμιος Γράλιστας, Γραμματέας
Αντιγόνη Λυκοκάπη, Προϊσταμένη ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ευρυτανίας & Βιργινία Βαϊτσούδη, Λογοπαιδικός ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Φθιώτιδας
Αντιγόνη Λυκοκάπη, Προϊσταμένη ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ευρυτανίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου