Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Άτακτη υποχώρηση με …αστραπές και βροντές





Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 11-3-2015
 Αριθμ. Δ.Τ.: 027

Άτακτη υποχώρηση με …αστραπές και βροντές

Άστραψε και βρόντησε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής. Το ύψος και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που δημοσίευσε, μόνο θλίψη προκαλεί. Ούτε καν οργή!  (βλ.: http://xenesglosses.eu/2015/03/bullying-15/ και
Κάτω από το βάρος της δημόσιας κατακραυγής, ο Δ/ντής Δ.Ε. Χαλκιδικής ανακάλεσε ΑΜΕΣΩΣ την παράνομη απόφασή του. Ο συνάδελφος ΣΩΘΗΚΕ !!
Εξάλλου, όταν «…εκμεταλλευθήκαμε την ιερή αρχή της ελευθερίας του λόγου» και δημοσιεύσαμε την καταγγελία μας, η σωτηρία του συναδέλφου ήταν το μοναδικό «…ανομολόγητο κίνητρο» μας. Σε αντίθεση με τους «…πραγματικούς συνδικαλιστές» που εφάρμοζαν την ιερή αρχή του …«μόκο» και του …«τουμπεκί» στις αυθαιρεσίες της Διοίκησης.
Τους λεονταρισμούς, ας τους φυλάξει η Δ.Δ.Ε. για την απολογία της προς τον Υπουργό, στον οποίο θα πρέπει να εξηγήσει γιατί δεν εφαρμόζει την Υπουργική Απόφαση.
Όσο για τις απειλές, περιμένουμε τον Δ/ντή της Δ.Ε. Χαλκιδικής, πρόεδρο του ΚΥΣΔΕ και πρώην συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ, να στραφεί δικαστικά εναντίον της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. (της οποίας μάλιστα υπήρξε και …Πρόεδρος) επειδή τόλμησε να ελέγξει το έργο του ως στελέχους της Διοίκησης.
Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου