Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΚΕ.Δ.Δ.Υ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΣΣΑΜΠΕΡΗ




Στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ Φθιώτιδας αποχαιρετήσαμε τον για σχεδόν 13 έτη Προϊστάμενο  Δημήτρη Σισσαμπέρη. Έτσι, αποχωρεί συνταξιοδοτούμενος και ο τελευταίος Προϊστάμενος από την πρώτη φουρνιά Προϊσταμένων του 2001, που στελέχωσαν τα πρώτα Περιφερειακά ΚΕ.Δ.Δ.Υ(τότε Κ.Δ.Α.Υ) της χώρας.
Ο Δημήτρης ανέλαβε, το 2001, στον τότε νεογέννητο αυτό θεσμό και συνεπικουρούμενος από την πρώτη ιστορική ομάδα του ΚΕ.Δ.Δ.Υ Φθιώτιδας και στην πορεία από πολλούς εξαίρετους συναδέλφους, συνέβαλλε τα μάλα στο να καυχώμεθα  σήμερα, ίσως, για το νούμερο ένα ΚΕ.Δ.Δ.Υ στην Ελλάδα, σε υποδομές και στελεχιακό δυναμικό.
Ο Δημήτρης Σισσαμπέρης, όπως και άλλοι πολλοί άξιοι εκπαιδευτικοί και στελέχη  της εκπαίδευσης, αποχωρούν από την υπηρεσία σε εντελώς παραγωγική ηλικία, ουσιαστικά παρά τη θέλησή τους και κατά βάση «εκβιαζόμενοι» από την πρωτοφανή κατάρρευση του ασφαλιστικού μας συστήματος και την καταβαράθρωση των εργασιακών σχέσεων.
Όπως και νάχει σε αποχαιρετούμε φίλε και συνάδελφε Δημήτρη, σ ευχαριστούμε για ότι από καρδιάς έκανες και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια με δύναμη και υγεία.

Ιωάννα Αδάμ
Μίκα Σαίτη
Βιργινία Βαϊτσούδη
Μιχάλης Γεωργιάδης
Γεωργία Καραμπά
Σοφία Μότση
Βάσω Αλβέρτη
Μαρία Κομματά
Αθανασία Τσουκνίδα
Αργυρώ Αντωνίου
Νίκος Τομαράς
Σταυρούλα Χαϊντούτη
Αθανασία Μαγκοπούλου
Μαγδαληνή Τσουγκράνα
Κωνσταντία Φλέγγα
Βασίλης Βούγιας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου