Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Άφαντος ο Υπουργός!!! (του Σπύρου Κανελλόπουλου)

Όταν την Παρασκευή 14 Μαρτίου, ο υπουργός σου λέει: "Θα τα πούμε τη Δευτέρα, αφού θέσω το θέμα των απολύσεων των καθηγητών στον Πρωθυπουργό", τι πρέπει να καταλάβεις; Μήπως, ότι τη Δευτέρα 17 Μαρτίου (το βράδυ έστω), θα ειδοποιηθείς για να τον συναντήσεις; Φυσικά!
Δείτε εδώ.

Ήρθε η Δευτέρα και πέρασε! Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση! 

Θα πρέπει μάλιστα να ληφθεί υπ' όψιν, ότι η ΟΛΜΕ με επιστολή της από τις αρχές Μαρτίου, έχει ζητήσει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Δείτε εδώ.

Τελικά, εκείνο που συνέβη, ήταν η συνάντηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Τρίτη 18 Μαρτίου. Μάλιστα, "ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έδειξε κατανόηση για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί και το δημόσιο σχολείο και μας ενημέρωσε πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια", όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου της ΟΛΜΕ (εδώ).

Κατά τα άλλα, ο κ. Υπουργός θα συναντούσε τον Πρωθυπουργό και μετά το ΔΣ της ΟΛΜΕ. Τελικά δεν έκανε τίποτα! Απλώς σιώπησε! Άφαντος ο Υπουργός!

 Μήπως με τέτοια συμπεριφορά που υιοθετεί ο κ. Υπουργός, θέλει να μας δείξει πόσο μας σέβεται; Γιατί όμως διστάζει να μας το πει κατάμουτρα; Ίσως του απαντήσουμε κι εμείς!




Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος

Μαθηματικός

Στέλεχος της Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. Ανατ. Αττικής

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου