Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Τρεις θέσεις (3) Κοινωνικών Λειτουργών & Δύο θέσεις (2) Επαγγελματιών Οδηγών για το Χαμόγελο του Παιδιού στην Καβάλα

Ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού ανακοινώνει την παρακάτω πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Το Χαμόγελο του Παιδιού για την εκτέλεση της Πράξης «Integrated Territorial Synergies for Children Health and Protection» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους των συμμετεχόντων χωρών, αποφάσισε να απευθύνει Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη συμβάσεων ορισμένου χρόνου, όπως αυτές περιγράφονται κατωτέρω. 
ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 
Τα συγκεκριμένα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, που πρέπει να πληρούν οι ενδιαφερόμενοι, καθώς και το αντικείμενο απασχόλησης περιγράφονται ακολούθως: 

1) Δύο θέσεις (2) Επαγγελματιών Οδηγών 
2)Τρεις θέσεις (3) Κοινωνικών Λειτουργών

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση τους συνοδευόμενη από το βιογραφικό σημείωμα και τα θεωρημένα αντίγραφα τίτλων σπουδών, όπου αυτό ζητείται, την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, όπου αυτό ζητείται, των λοιπών πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων απασχόλησης, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο, το οποίο θα τεκμηριώνει τα στοιχεία που αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα των ενδιαφερόμενων. Επιπλέον προσόντα (όπως πιστοποιήσεις επαγγελματικής εμπειρίας, πιστοποιήσεις γνώσεις λοιπών ξένων γλωσσών κ.λ.π.) θα συνεκτιμώνται αναλόγως κατά την αξιολόγηση, η οποία δύναται να περιλαμβάνει και προσωπική συνέντευξη. 

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν και κάθε άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαμόρφωση ορθής γνώμης για την εμπειρία, τις γνώσεις και την καταλληλότητά τους (π.χ. συστατικές επιστολές κλπ). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναφέρουν στην πρόταση τους τον αριθμό πρωτοκόλλου της παρούσας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καθώς και για το έργο το οποίο ενδιαφέρονται: «Yλοποίηση Πακέτου Εργασίας 4 για τη θέση ____________ στο πλαίσιο του INTERSYC» . 

Θα αξιολογηθούν μόνο οι αιτήσεις που θα κατατεθούν, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, σε σφραγισμένο φάκελο ή θα αποσταλούν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, η οποία θα έχει ημερομηνία αποστολής το αργότερο μέχρι την 14/03/2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00 μ.μ. στη διεύθυνση: 
 
Το Χαμόγελο του Παιδιού 
Παπακυριαζή 4, ΤΚ 54645 
Θεσσαλονίκη 
για το έργο «Integrated Territorial Synergies for Children Health and Protection/ INTERSYC». 

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στην κα. Πελαγία Ιατρού στο τηλ. 2310-250160.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου