Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Στο Εθνικό Τυπογραφείο για επεξεργασία η Απόφαση του Κανονισμού Λειτουργίας των Ε.Δ.Ε.Α.Υ



Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γραφείο του Υπουργού Παιδείας κου Κ. Αρβανιτόπουλου η Απόφαση του Κανονισμού Λειτουργίας των Ε.Δ.Ε.Α.Υ βρίσκεται ήδη για επεξεργασία στο αρμόδιο τμήμα του Εθνικού Τυπογραφείου  με σκοπό να δημοσιευθεί σύντομα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Βέβαια ήδη οδεύουμε προς τα μέσα Φεβρουαρίου και οι Ε.Δ.Ε.Α.Υ δεν έχουν ακόμα στελεχωθεί και όταν συμβεί το θαύμα και στελεχωθούν θα λειτουργήσουν για λιγότερο από 4 μήνες.

Θα το ζήσουμε κι αυτό, αν και  πραγματικά είναι ανάγκη να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα για ποιό λόγο σπαταλήθηκαν τόσοι μήνες και το Πρόγραμμα δεν προχώρησε τον καιρό που έπρεπε.

Βασίλης Βούγιας
11/2/2014

1 σχόλιο:

  1. Απάντηση: Για να εξοικονομηθούν χρήματα για το επόμενο σχολικό έτος 2014-2015! Είναι ηλίου φαεινότερον πλέον...... Αφού από τους 10 μήνες, για τους οποίους θα προσλαμβάνονταν οι αναπληρωτές (όπως προβλέπει ο οδηγός ΕΣΠΑ), "έφαγαν" ήδη τους 5 και είμαστε στον εκτο!
    Άντε και να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ μέχρι την Παρασκευή 14/02 (το εύχομαι, αλλά δεν το πιστεύω), το νωρίτερο που θα προσληφθεί το ΕΕΠ θα είναι κατά τις 20 του μήνα. Μετά θα αρχίσουν οι "επιμορφώσεις"(.....), 25η Μαρτίου, Πάσχα, διπλές εκλογές και ... πάει η χρονιά. Άντε και του χρόνου πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή