Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Ε.Ε.Π ΓΙΑ ΚΕ.Δ.Δ.Υ/Ε.Δ.Ε.Α.Υ....ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ & Σ.Μ.Ε.Α.Ε




ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ε.Α.Ε ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ
Ανακοινώνεται, εντός της ημέρας, από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας η πρόσληψη 85 Νηπιαγωγών και καταβάλλεται προσπάθεια να ανακοινωθούν σήμερα και τα ονόματα των δασκάλων για την Παράλληλη Στήριξη, καθόσον το πληροφοριακό σύστημα αυτή τη στιγμή δέχεται τις νέες αιτήσεις της συμπληρωματικής προκήρυξης, με αποτέλεσμα να είναι δυσχερής από τεχνικής απόψεως η αποδελτίωση των αναπληρωτών που θα προσληφθούν. Σε περίπτωση που δεν μπορέσει να επιλυθεί το πρόβλημα σήμερα, η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει αύριο πρωί.
Εντός της εβδομάδος θα διενεργηθούν και οι προσλήψεις των  εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μειωμένου ωραρίου, για την Παράλληλη Στήριξη.
Για τις Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου παραμένει η απαγόρευση προσλήψεων. Οι πιστώσεις τους θα παραμείνουν αδιάθετες στη Δνση Ε.Α.Ε μέχρι νεωτέρας.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ Σ.Μ.Ε.Α.Ε
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των αιτήσεων της συμπληρωματικής προκήρυξης την Τετάρτη 27/11/2013, θα διενεργηθούν και οι προσλήψεις εκπαιδευτικών για Σ.Μ.Ε.Α.Ε.
Και εδώ για τις Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου ισχύει η απαγόρευση προσλήψεων. Οι πιστώσεις τους θα παραμείνουν αδιάθετες στη Δνση Ε.Α.Ε μέχρι νεωτέρας.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Ε.Ε.Π ΓΙΑ ΚΕ.Δ.Δ.Υ
Εντός της ημέρας θα σταλούν από τη Διεύθυνση Ε.Α.Ε οι 130 πιστώσεις στις 11 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε) για πρόσληψη Αναπληρωτών Ε.Ε.Π για στελέχωση των ΚΕ.Δ.Δ.Υ της χώρας .
Οι 20 πιστώσεις του Άξονα Γ(Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας & Νοτίου Αιγαίου) θα παραμείνουν αδιάθετες μέχρι νεωτέρας.
Προαπαιτούμενο των προσλήψεων είναι και η αποστολή στις Π.Δ.Ε του Οδηγού ΕΣΠΑ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Ε.Ε.Π ΓΙΑ ΤΙΣ Ε.Δ.Ε.Α.Υ
Η Δνση Ε.Α.Ε θα αποστείλει σήμερα έγγραφο στις Π.Δ.Ε από τις οποίες θα ζητά να την ενημερώσουν για το αν έχουν προβεί στη σύσταση των Ε.Δ.Ε.Α.Υ. Ακολούθως θα πρέπει να υπογραφεί και ο Κανονισμός Λειτουργίας των Ε.Δ.Ε.Α.Υ, ούτως ώστε να διενεργηθούν οι προσλήψεις Αναπληρωτών Ε.Ε.Π, οι οποίοι και θα στελεχώσουν αυτές.

Βασίλης Βούγιας
25/11/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου