Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π ? - Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π ? - ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΟΥΝ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ?




Η Εγκύκλιος των Αποσπάσεων του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π) βρίσκεται στο γραφείο του Υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου για υπογραφή, μιας και την αρμοδιότητα των υπογραφών σε εγκυκλίους υπηρεσιακών μεταβολών την κράτησε τελικά ο κος Υπουργός.
Το γιατί δεν έχει υπογραφεί ακόμη ουδείς αρμόδιος γνωρίζει, πλην προφανώς των στελεχών του γραφείου του Υπουργού.

Η Εγκύκλιος των Αναπληρωτών Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π, αν δεν απατώμαι, είχε ειπωθεί πως θα υπογραφεί μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το Γενικό και Τεχνικό Λύκειο(αναμένοντας κάποιες τροπολογίες), το οποίο ειρήσθω εν παρόδω και σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας, κατατίθεται εντός της τρέχουσας εβδομάδας στη Βουλή και θα ψηφισθεί, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα σήμερα 23/7/2013 του κου Αρβανιτόπουλου στο MEGAλο κανάλι, περί τα τέλη Αυγούστου. Να υποθέσουμε λοιπόν πως η Εγκύκλιος των Αναπληρωτών Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π θα εκδοθεί αρχές Σεπτεμβρίου;

 Με την πιθανότητα να έχουμε εξασφαλίσει πιστώσεις για Αναπληρωτές και να μην έχουμε αξιολογικούς πίνακες για να τους τοποθετήσουμε;

Κατά τη γνωστή ρήση « η εγχείρηση επέτυχε, πλην όμως ο ασθενής απέθανε» ;

Εδώ ας σημειωθεί πως οι Εγκύκλιοι των Αναπληρωτών εκπαιδευτικών θα εκδοθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

Βασίλης Βούγιας
23/7/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου