Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Δήλωση του Προέδρου της Ο.Λ.Μ.Ε Θ. Κοτσυφάκη για τον υπερβάλλοντα ζήλο του Υπουργείου Παιδείας να υλοποιήσει το σχέδιο Διαθεσιμοτήτων - Απολύσεων εκπ/κών της Τ.Ε.Ε

 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΛΜΕ

Καταγγέλλουμε το Υπουργείο Παιδείας για την «χωρίς ιερό και όσιο» δράση του, προκειμένου να υλοποιήσει χωρίς καθυστέρηση την τροϊκανή εντολή, να ρίξει στον καιάδα της διαθεσιμότητας – απόλυσης χιλιάδες εκπαιδευτικούς της ΤΕΕ. Εργάζονται ακόμα και τις βραδινές ώρες και τις αργίες για αυτό το σκοπό!
Συγκεκριμένα, με έγγραφό του Υπ. Παιδείας που κοινοποιήθηκε στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αργά το βράδυ της Παρασκευής 19/7/13, ζητιέται να ειδοποιηθούν οι εκπαιδευτικοί  που εντάσσονται στις κατηγορίες που εξαιρούνται για να καταθέσουν 5 δικαιολογητικά, κατά περίπτωση, μέσα σε λίγες ώρες. Οι Διευθύνσεις εκπαίδευσης υποχρεούνταν να τα αποστείλουν στο Υπουργείο έως τις 2 μμ του Σαββάτου 20/7/13!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ!
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/7/13 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΤΡΟΪΚΑΣ.
ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: η κυβέρνηση έχοντας διακόψει τις σχέσεις της με τη δημοκρατική νομιμότητα σε αυτή τη χώρα, λειτουργεί με το τρίπτυχο: αποφασίζουμε  - διατάζουμε – απολύουμε.
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ
Συνεχίζουμε και δίνουμε τη δική μας αγωνιστική απάντηση στις διαθεσιμότητες.
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/7 ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
ΣΤΙΣ 12 μ. ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Αθήνα, 20/7/13
Κοτσιφάκης Θέμης
Πρόεδρος ΔΣ ΟΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου