Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Στις Τροπολογίες του Υπουργείου Παιδείας δεν βλέπουμε να περιέχεται κάτι που να αφορά στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς Τ.Ε(21 τον αριθμό), οι οποίοι κατέχουν(κατείχαν από σήμερα) οργανική θέση σε δομές Ε.Α.Ε....Να υποθέσουμε πως επιλύθησαν οι απορίες μας?

 Στις κάτωθι Tροπολογίες του Υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου, οι οποίες και δημοσιεύονται σήμερα Πέμπτη 18/7/2013 στο alfavita.gr, δεν βλέπουμε να περιέχεται κάτι που να αφορά στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς Τ.Ε(21 τον αριθμό), οι οποίοι κατέχουν(κατείχαν από σήμερα) οργανική θέση σε δομές Ε.Α.Ε. 

Να υποθέσουμε οτι απαντήθηκε το ερώτημά μας προς τον Υφυπουργό Παιδείας Σ. Κεδίκογλου και στο Υπουργείο γενικότερα(βλέπε http://seepea-stella.blogspot.gr/2013/07/blog-post_3335.html) και το οπoίο είχε να κάνει με το τι ακριβώς εννοούσε ο κος Υφυπουργός λέγοντας, ανάμεσα σε άλλα, στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Πολυνομοσχεδίου πως:
 
« Κατ’ αρχήν, έχουν εξαιρεθεί εκπαιδευτικοί πολλών σχετικών κλάδων που έχουν οργανική θέση σε σχολεία ειδικής αγωγής και άρα δεν δημιουργούνται προβλήματα στα σχολεία αυτά ειδικής αγωγής, για τα οποία έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία....»
Βασίλης Βούγιας
18/7/2013
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου