Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Αύριο Παρασκευή 12/7/2013 η εγκύκλιος Αποσπάσεων των Εκπαιδευτικών. Η εγκύκλιος των Αποσπάσεων του Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π πότε? Της Παναγίας η εγκύκλιος των αναπληρωτών Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π???




 Ο αιρετός του Κ.Υ.Σ.Π.Ε Βασίλης Παληγιάννης μας πληροφορεί πως η εγκύκλιος Αποσπάσεων των εκπαιδευτικών, επιτέλους, εκδίδεται αύριο Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013.
Επίσης σε ενημερωτικό της σημείωμα η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α αναφέρει για την εγκύκλιο Αποσπάσεων του Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π πως  "...φυσιολογικά δεν θα υπάρξει καθυστέρηση και η εγκύκλιος των αποσπάσεων θα ανακοινωθεί σύντομα...".
 
Όσον αφορά στην εγκύκλιο των Αναπληρωτών Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α στο σημείωμα της αναφέρει πως "....η εγκύκλιος δεν θα έχει ανακοινωθεί πριν το πρώτο 15νθήμερο του Αυγούστου...".

Και η Παναγία να βάλει το χέρι της...λέμε εμείς.

Βασίλης Βούγιας
11/7/2013

Δειτε ακολούθως τα Ενημερωτικά Σημειώματα του αιρετού του ΚΥΣΠΕ και της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α

Παληγιάννης Βασίλειος
Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε.

Τηλ. 6974750409
Fax: 2103442287


Αθήνα, 11/07/2013

Από Δευτέρα η υποβολή αιτήσεων για αποσπάσεις

Αύριο, Παρασκευή 12/07/2013, κατά πάσα πιθανότητα και με βάση την ενημέρωση μας από τη Διοίκηση του Υπουργείου μας, θα εκδοθούν οι εγκύκλιοι των αποσπάσεων εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ καθώς επίσης σε Φορείς και Υπηρεσίες.

Η υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 15/07/2013.

Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης επιλέξει ο ενδιαφερόμενος.

Οι εκπαιδευτικοί που θα υποβάλλουν αίτηση σε Φορείς και Υπηρεσίες θα μπορούν να δηλώνουν δύο προτιμήσεις (π.χ. Διεύθυνση Εκπαίδευσης και ΙΕΚ).

Πιστεύουμε ότι η όλη διαδικασία των αποσπάσεων θα επισπευστεί ώστε να δοθεί η δυνατότητα του έγκαιρου οικογενειακού και προσωπικού προγραμματισμού σε όλους τους εκπαιδευτικούς.

Ταυτόχρονα, θέλουμε να πιστεύουμε πως η πολιτική ηγεσία θα κατανοήσει πως οι αποσπάσεις δεν εξυπηρετούν μόνο τους εκπαιδευτικούς αλλά κυρίως την απρόσκοπτη λειτουργία του εκπαιδευτικού μας συστήματος.

Πάντα στη διάθεσή σας

Παληγιάννης Βασίλειος


----------------------------------------------------------------------------------------------

Ενημέρωση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για τις Αποσπάσεις ΕΕΠ και ΕΒΠ  και τις προσλήψεις αναπληρωτών.


Αθήνα 11/7/2013



               Σε σημερινή επίσκεψη του προεδρείου της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ενημερωθήκαμε από τον Διευθυντή Ε.Α. του υπουργείου Παιδείας κ. Λολίτσα, ότι η εγκύκλιος των αποσπάσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ βρίσκεται πλέον προς υπογραφή στο γραφείο του Υπουργού. Αναμένουμε ότι φυσιολογικά δεν θα υπάρξει καθυστέρηση και η εγκύκλιος των αποσπάσεων θα ανακοινωθεί σύντομα, ώστε οι συνάδελφοι να καταθέσουν τις αιτήσεις τους. 

               Όσον αφορά την εγκύκλιο της πρόσληψης των αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ, αυτή θα καθυστερήσει εν αναμονή σχετικών τροπολογιών που πιθανό να συμπεριλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου για το Τεχνολογικό Λύκειο, το οποίο όπως έχει αναγγελθεί θα κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι η εγκύκλιος δεν θα έχει ανακοινωθεί πριν το πρώτο 15νθήμερο του Αυγούστου. Οπότε δυστυχώς δεν θα αποφευχθεί πάλι η ταλαιπωρία των συναδέλφων εν μέσω του θέρους…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου