Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ -ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΠΟΣΟ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ



ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ -ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΠΟΣΟ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ(Δ.Ε.Σ)

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (Δ.Ε.Σ.) ξεκινάει μια προσπάθεια επικοινωνίας με σχολεία και Ιδρύματα και Συνδέσμους/Συλλόγους της Κύπρου, για να ενημερωθεί για τα προβλήματα που προκύπτουν στη λειτουργία τους κάτω από τις δεδομένες συνθήκες που έχουν προκύψει.

Ήδη κάναμε επικοινωνία με το Ίδρυμα ΚΙΒΩΤΟΣ και τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ατόμων με Αυτισμό.

Σκοπός είναι η ενημέρωση για τα προβλήματα που προκύπτουν (καθυστέρηση ή αναστολή κρατικών χορηγιών και "κούρεμα" καταθέσεων των Ιδρυμάτων- Συνδέσμων/Συλλόγων κλπ τα οποία για τη στιγμή δεν εξαιρούνται του "κουρέματος") και θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη λειτουργία αλλά και την ύπαρξή τους.

Πιστεύουμε ότι ανάδειξη αυτών των προβλημάτων και στην Ελλάδα, μπορεί να ασκήσσει πίεση για την υπέρβαση αυτών των θεμάτων και την επιβίωση των Ιδρυμάτων κλπ..

Το Δ.Ε.Σ. θα διοργανώσει press conference για την ενημέρωση των δημοσιογράφων για την διαμαρτυρία το Υπ. Παιδείας στις 19/4/2013 μέσα στην οποία θα ήθελε να παράσχει στους δημοσιογράφους και όποιες πληροφορίες για το θέμα της Κύπρου καταφέρουμε να συλλέξουμε.

Όσοι έχετε σχέση ή επικοινωνία με σχολεία - συλλόγους κλπ στην Κύπρο, παρακαλούμε συνεχίσετε να μας στέλνετε πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας τους.

Επικοινωνία

E-mail: des_ath@yahoo.gr 
Facebook: http://on.fb.me/VtBrYb 


Ν. Λαδάς
Δ.Ε.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου