Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ " Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ "- ΖΗΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ



 ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ " Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ "-ΖΗΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Αγαπητοί μας φίλοι
 

Απευθυνόμαστε σε εσάς από το Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος».
 
Μέλημα μας είναι να προασπίζουμε τα δικαιώματα των παιδιών καθημερινά, να εξασφαλίζουμε τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.
Σήμερα το Ίδρυμα φιλοξενεί, εκπαιδεύει και στηρίζει 210 παιδιά και νέους από 3 μέχρι 35 ετών που παρουσιάζουν διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές κυρίως τύπου αυτισμού, ελαφριά έως και βαριά νοητική καθυστέρηση ή συνδυασμό και των δύο ανωτέρων περιπτώσεων καθώς επίσης και με κοινωνικά και άλλα προβλήματα. 

Όλα τα παιδιά φοιτούν στις Ειδικές Μονάδες και παράλληλα εντάσσονται και σε άλλα προγράμματα του Ιδρύματος. Το oικοτροφείο λειτουργεί για 25 περίπου κορίτσια 8 έως 35 ετών που προέρχονται από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Λόγω παντελούς απουσίας οικογενειακού περιβάλλοντος η λόγω επιβεβλημένης ανάγκης απομάκρυνσης τους από το οικογενειακό περιβάλλον που υποφέρει είτε από σοβαρά κοινωνικά προβλήματα. ( κακοποίηση, ψυχοπαθολογία οικογένειας, κλπ) είτε από οικονομική ανέχεια.
 
Θα θέλαμε να σας έχουμε αρωγούς στην δραστηριότητα μας και να σας ζητήσουμε να ενισχύσετε τις προσπάθειες μας, συμβάλλοντας όσο μπορείτε με ότι περισσεύει σε εσάς αυτή τη δύσκολη εποχή, με είδη πρώτης ανάγκης.
 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους τους φίλους.
 
Για κάθε συμπληρωματική πληροφορία Κα Φραγκίσκα Μίτρι τηλ. 22940/91206 - 22940/92306 – 93013 Fax: 22940/91407.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου