Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ(Ε.Β.Π) ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ(Ε.Β.Π) ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Με αφορμή τα πάρα πολλά ερωτήματα που δέχομαι, όσον αφορά στην καθυστέρηση πρόσληψης Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π), μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ, για κάλυψη αναγκών παράλληλης στήριξης, η τελευταία ενημέρωση που είχα από πλευράς Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α, ήταν σήμερα Τρίτη 19/2/2013.

Το Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α λοιπόν και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής, αναμένει ακόμα το πράσινο φως από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ώστε να προχωρήσει στη διαδικασία των προσλήψεων. Ήδη προσελήφθησαν εκπαιδευτικοί για το εν λόγω πρόγραμμα.

Όμως για το ζήτημα αυτό και για την απαράδεκτη από κάθε πλευρά καθυστέρηση, έχουν γίνει πολλές παραστάσεις διαμαρτυρίας και από την Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α και από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους γονείς, οι οποίοι προ ολίγων ημερών μετέβησαν στο Υπουργείο και προέβησαν σε έντονη διαμαρτυρία για την απίστευτη αυτή καθυστέρηση πρόσληψης Ε.Β.Π για παράλληλη στήριξη.

Παρά την αποχώρησή μου από το Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α και λόγω της σπουδαιότητας του θέματος  και του γεγονότος ότι  παρακολουθούσα την εξέλιξή του έως τώρα από πολύ κοντά, θα συνεχίσω να   παρακολουθώ τις εξελίξεις καθημερινώς και αμέσως μόλις έχω νεώτερη πληροφόρηση θα σας την κοινοποιήσω.

Βασίλης Βούγιας
19/2/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου