Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Α.Δ.Ε.Δ.Υ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 20/2/2013

Α.Δ.Ε.Δ.Υ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. χαιρετίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές, που συμμετείχαν μαζικά και δυναμικά στις μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις, που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας, στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης Γενικής Απεργίας Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - Γ.Σ.Ε.Ε.
Στην Αθήνα, περισσότεροι από 200.000 εργαζόμενοι του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, άνεργοι, συνταξιούχοι, απασχολούμενοι σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες, νέοι και νέες έδωσαν το παρόν στην Πλατεία Συντάγματος, για να διαμαρτυρηθούν για τις καταστροφικές πολιτικές που υπαγορεύονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εφαρμόζονται, σε βάρος της κοινωνίας, από την ελληνική Κυβέρνηση, σε συμφωνία με την Τρόικα. 
Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και το σύνολο των συνδικαλιστικών οργανώσεων στο Δημόσιο Τομέα, στέλνουν μήνυμα σε Κυβέρνηση και Τρόικα ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν, όσο συνεχίζεται η ανάλγητη πολιτική των απολύσεων, των μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις, της φορολεηλασίας, της υποβάθμισης των ασφαλιστικών δικαιωμάτων και κατάργησης των κοινωνικών αγαθών, όσο η πολιτική της ύφεσης θα τροφοδοτεί την ανεργία, καταστρέφοντας και την κοινωνία και την οικονομία. Ο αγώνας των εργαζομένων συνεχίζεται. Οι εργαζόμενοι στις Δημόσιες Υπηρεσίες θα συνεχίσουν με μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση μέχρι την ακύρωση των μνημονίων και των καταστροφικών πολιτικών που υπαγορεύουν οι δανειστές - κερδοσκόποι. 
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου